Mbështetje EPID

Programi mbi Imigracionin dhe Demokraci është një njësi e Institutit Eagleton Politike në Rutgers, The Universitetin Shtetëror të New Jersey. Gifts për EPID janë të taksave deductible në masën e plotë të lejuar nga ligji.

Rutgers University

Kliko këtu për të dhuruar me kartë krediti TANI

Ju lutemi të bëjë kontroll për t'u paguar për të "Rutgers University Foundation / Emigracionit", dhe dërgoni në:

Jennifer Bognár, Drejtor i Zhvillimit
EPID, Universiteti Rutgers
191 Ryders Lane
New Brunswick, NJ 08901-8557

Për informacion në lidhje me mënyra të tjera që ju mund të kontribuojnë, ju lutem telefononi Jennifer Bognár, Drejtor i Zhvillimit, në (848) 932-8262 ose e-mail në Jennifer Bognár .

Ne falënderojmë mbështetësit tanë:


United Way Premier EPID Funder

Përkthyes