Stafi

Një shumëllojshmëri e individëve të talentuar janë të përfshirë në punën EPID së.

Studentët e interesuar në marrjen e përfshirë duhet të kontaktoni Associate Research, i zymbyl Miller .


Stafi Core


Zymbyl MillerMiller u bashkua me Programin për Imigracionin dhe Demokraci në nëntor 2011 si një Associate Research. Përgjegjësitë e saj përfshijnë, shkrimin propozim, studime, dhe menaxhimin e projektit. Ajo është aktualisht ndjek Master saj të Arteve në Shkenca Politike në Rutgers. Interesat e saj kërkimore përfshijnë Karaibet amerikan dhe politikën etnike në SHBA, gratë në politikë, SHBA penal të drejtësisë ...


Samridhi JaggaViti i diplomimit: 2011
College: Shkolla e Menaxhimit dhe Marrëdhënieve të Punës, Rutgers University
Diplomë: Masters i Punës dhe Punësimit Marrëdhënieve
Qyteti i tanishëm: Edison, NJ
Hometown: Chandigarh, India
Interesat: Emigracioni, diversiteti, Burimeve Njerëzore dhe marrëdhëniet e punës, sigurimin shëndetësor.
Titulli i tanishëm: Analist Kompensimi, Autoriteti Portual i NY dhe NJ


Yael Bromberg | Legal Çështjeve Associate Programi

Yael Bromberg

Yael Bromberg është një Çështjeve Ligjore Associate Programi me shtetësi të Rutgers, një iniciativë e Programit mbi Imigracionin dhe Demokraci. Ajo është një New Jersey-ngritur diplomuar në Rutgers Shkollën e Ligjit të Newark dhe Douglass Kolegjit. Ajo e specializuar në ligjin e interesit publik, duke u fokusuar në ndikimit të procesit gjyqësor, kërkimin dhe avokimit. Ajo ishte një anëtar Baker Ella me Qendrën për ...


Yan Li | Web Designer

Yan Li

Yan Li është Designer Web i faqes EPID. Ajo është aktualisht një studente universitare në Rutgers University, New Brunswick, me një Teknologjisë së Informacionit dhe informatikes (ITI) të mëdha dhe të miturit japoneze. Ajo i pëlqen të projektimit, krijimtarinë, dhe teknologji, dhe shpreson të bëjë punën e ardhshëm në UI dizajn, dizajn UX, dizajn grafik dhe web design, veçanërisht për organizatat jofitimprurëse.


Praktikantët


Asha MattaiUnë jam një marrëdhënie të punës dhe të punësimit të mëdha (BA), me një të mitur të dyfishtë në Studime të Azisë Jugore dhe gratë dhe Studime Gjinore në Rutgers University. Unë jam i interesuar për të punuar në sektorin jo-fitimprurës, pasi kam diplomuar në maj 2012. Unë jam një praktikues Reiki dhe unë gëzojnë gatim dhe leximin në kohën time të lirë ....


Ibrahim Bouzine

Ibrahim Bouzine

Unë jam një student i tanishëm student në Departamentin e arkitekturës së peizazhit në Rutgers University në New Brunswick, New Jersey, pritet që të diplomohen në maj 2012. Unë jam 23 vjeç dhe kam lindur në Marok së hotspot madh turistik plazh, Agadir City. Unë tani aktualisht banojnë në Atlantik County, New Jersey, shtëpi për të Atlantic City, ...


Jordan WileyJordan Wiley është nga Veza liman Jersey Township e re, 22 vjeç. Aktualisht përfunduar shkollën shkallën e saj në Rutgers University Shkollën e Menaxhimit dhe marrëdhënieve të punës. Pas diplomimit në dhjetor, plan për të lëvizur për grad të shkollë dhe ndjekin një diplomë master në vitin 2013.


Hulumtuesit


Brian StrombergBrian Stromberg është një student i vitit të dytë PhD në Shkollën Bloustein si e pranverës 2011. Ndërsa studimin e tij përqendrohet në politikat e strehimit të përballueshëm dhe financave të strehimit, ai është i interesuar në të gjitha format e çështjeve sociale të drejtësisë. Brian mban një diplomë master në gjeografi nga Rutgers University. Teza e tij ishte në strehim kapitali të përbashkët dhe potencialin e saj për krijimin e ndryshimeve themelore në strehim dhe ...


Elisa N. Baeza

Elisa N. Baeza

Elisa Baeza po ndjek një Master i Politikave Publike në Shkollën Bloustein i Planifikimit dhe Politikave Publike në Rutgers. Interesat e saj janë në zhvillimin e komunitetit, në mënyrë më specifike në kapital ekonomik, strehim të përballueshme, dhe të aseteve të zhvillimit të ulët mes-për-të moderuar familjeve me të ardhura urbane. Ajo është një tjetër diplomuar me infrastrukturën e Emigrantëve projektit Harta Rutgers.


Mahesh Lakshminarayanan

Mahesh Lakshminarayanan

Mahesh Lakshminarayanan është një Planifikues Urban dhe Rajonal me një planifikim kryesor dhe konsulente inxhinieri firmë në Indi. Ai u diplomua me një diplomë Master në Planifikim nga Edward Shkolla Rutgers s Gallery J.Bloustein i Planifikimit dhe Politikave Publike, dhe ka punuar për dy vjet me Departamentin e Qarkut Middlesex Planifikimit dhe gjithashtu mbi Projektin Emigrantëve Rutgers Infrastrukturës me Eagleton përpara se të vendosej përsëri në Indi në mars 2011.


Ommead Iraninejad

Ommead Iraninejad

Ommead Iraninejad është një nxënës i vitit të dytë mjeshtër në Shkollën e Rutgers University së Menaxhimit dhe Marrëdhënieve të Punës. Interesat Ommead përfshijnë ligjin e punës, udhëheqje korporative, vlerësimin e performancës, e aftësi të kufizuara në vendin e punës dhe sjelljes organizative. Ommead është senatori për Shkollën e Menaxhimit dhe Marrëdhënieve të Punës.


^ Kthehu në krye

Ngjarjet e ardhshme

  1. Prill
    30
    Mon

    1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni