Hulumtuesit

Elisa N. Baeza

Shkolla: Edward J. Bloustein Shkolla e Planifikimit dhe Politika Publik

Elisa Baeza po ndjek një Master i Politikave Publike në Shkollën Bloustein i Planifikimit dhe Politikave Publike në Rutgers. Interesat e saj janë në zhvillimin e komunitetit, në mënyrë më specifike në kapital ekonomik, strehim të përballueshme, dhe të aseteve të zhvillimit të ulët mes-për-të moderuar familjeve me të ardhura urbane. Ajo është një tjetër diplomuar me infrastrukturën e Emigrantëve projektit Harta Rutgers.

Para Bloustein, Elisa punuar si një ofrues të shërbimit të drejtpërdrejtë në homeownership përballueshme dhe fushat e zhvillimit të të rinjve, ku ajo shërbeu ulët-to-të moderuar të ardhurat dhe popullsinë e imigrantëve në rrethin e Misionit dhe sektorit juglindje të San Francisco, CA.

Ommead Iraninejad

Shkolla: Shkolla e Menaxhimit dhe Marrëdhënieve të Punës

Ommead Iraninejad është një nxënës i vitit të dytë mjeshtër në Shkollën e Rutgers University së Menaxhimit dhe Marrëdhënieve të Punës. Interesat Ommead përfshijnë ligjin e punës, udhëheqje korporative, vlerësimin e performancës, e aftësi të kufizuara në vendin e punës dhe sjelljes organizative. Ommead është senatori për Shkollën e Menaxhimit dhe Marrëdhënieve të Punës.

Aktualisht, Ommead është i punësuar në Bordin Kombëtar të Marrëdhënieve të Punës, si pedagog në Terren. Ai është duke punuar për Këshillin e Përgjithshëm, nën mbikëqyrjen e Drejtorit Rajonal të Rajonit 2. Përveç kësaj, planet e ardhshëm Ommead përfshijnë ndjekjen e një PhD në Universitetin Rutgers.

Mahesh Lakshminarayanan

Shkolla: Edward J. Bloustein Shkolla e Planifikimit dhe Politika Publik

Mahesh Lakshminarayanan është një Planifikues Urban dhe Rajonal me një planifikim kryesor dhe konsulente inxhinieri firmë në Indi. Ai u diplomua me një diplomë Master në Planifikim nga Edward Shkolla Rutgers s Gallery J.Bloustein i Planifikimit dhe Politikave Publike, dhe ka punuar për dy vjet me Departamentin e Qarkut Middlesex Planifikimit dhe gjithashtu mbi Projektin Emigrantëve Rutgers Infrastrukturës me Eagleton përpara se të vendosej përsëri në Indi në mars 2011.

Zonat e Mahesh të interesit përfshijnë zhvillimin e infrastrukturës dhe planifikimit mjedisor. Para se të vijnë në Rutgers University, Mahesh punuar shkurtimisht në tranzit në masë dhe projektet historike e ruajtjes në Indi. Ai gjithashtu ka një diplomë univerzitare në Planifikim Urban nga Jawarharlal Nehru Universitetin Teknologjik (Indi).

Hae Joon Lee

Shkolla: Rutgers Shkolla e Arteve dhe Shkencave

Hae Joon Lee është një student i pari vit në Shkollën e Universitetit Rutgers e Arteve dhe Shkencave. Ai ka në plan të mëdha në shkencat politike dhe sociologji. Ai është i interesuar në politikë, studimi i kulturave të ndryshme, dhe marrëdhëniet ndërkombëtare. Hobi i tij përfshin shikuar sportive, duke kaluar kohë me familjen dhe miqtë e tij, dhe "konfiskimin e ditën". Pas Rutgers University, ai ka në plan të shkojnë në shkollë të ligjit për të punuar në sferën politike.

Brian Stromberg

Shkolla: Bloustein Shkolla e Planifikimit Urban dhe Politika Publik

Brian Stromberg është një student i vitit të dytë PhD në Shkollën Bloustein si e pranverës 2011. Ndërsa studimin e tij përqendrohet në politikat e strehimit të përballueshëm dhe financave të strehimit, ai është i interesuar në të gjitha format e çështjeve sociale të drejtësisë. Brian mban një diplomë master në gjeografi nga Rutgers University. Teza e tij ishte në strehim kapitali të përbashkët dhe potenciali i tij për të krijuar ndryshime themelore në marrëdhëniet banesore dhe pronës. Hulumtimi i tij disertacion në Shkollën Bloustein do të ndërtojë në këtë punë, por me një fokus në trustet tokës komunitetit dhe implikimet e pranisë së tyre në rritje në politikat e strehimit të përballueshme.

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Mar
  14
  Martohem me

  1. Workshop IRS Music: Për 501 Vogla dhe të Mesme (c) (3) 's
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni