Na Kontaktoni

Mailing Adresa:

Eagleton mbi Imigracionin dhe Programi Demokraci
Instituti i Eagleton Politike
Rutgers, Universiteti Shtetëror i Nju Xhersit
191 Ryders Lane
New Brunswick, NJ 08901-8557

Phone: (848) 932-8455
Fax: (732) 932-6778
Email: Randi Chmielewski


Shiko Hartën më të madh


Më poshtë janë drejtime të sakta për Eagleton nga pika të ndryshme.

+ NGA SHBA ROUTE 1 southbound

Menjëherë pas kalimit të lumit RARITAN, ju do të shkojë nën një mbikalimit dhe të kalojë Sears. PARA mbikalimit të ardhshëm, merrni daljen e parë të shënuar Ryders Lane, në drejtim të New Brunswick. Ju do të shkoni nëpër një semafor, pas Ryders Lane si ajo bën një kurbë të mprehtë në të majtë; pak më vonë, ju do të shihni një shenjë për Eagleton Institute / Dru Batist. Nga ana e majtë në rrugë me pemë në shenjë. Kthehuni djathtas në para ndërtesës, një rezidencë të madhe të bardhë, për parkim.
- NGA SHBA ROUTE 1 southbound
+ NGA SHBA ROUTE 1 southbound

+ NGA SHBA ROUTE 1 që shkon drejt veriut

Pak përtej daljet për Route 130 dhe për të Kolegjit Farm Road, të marrë dalje e dytë Ryders Lane, e cila është e shënuar New Brunswick. Go përmes semafor, pas Ryders Lane si ajo bën një kurbë të mprehtë në të majtë; pak më vonë, ju do të shihni një shenjë për Eagleton Institute / Dru Batist. Nga ana e majtë në rrugë me pemë në shenjë.
- NGA SHBA ROUTE 1 që shkon drejt veriut
+ NGA SHBA ROUTE 1 që shkon drejt veriut

+ NGA TURNPIKE NEW JERSEY

Merrni Exit 9 dhe të qëndrojnë menjëherë pas kabinat e pagesave për të marrë mbi Route 18 shkon drejt veriut. Qëndro në qendër korsi në Route 18 që të mos u detyruar mbi Route 1 N. Pas dritës në Paulus Blvd, kur ndan rrugore, të qëndrojnë në të djathtë për daljet lokale. Pasi në korsi lokale, të marrë dalje e parë në të majtë të shënuar "172 -. Cook / Douglass" Nga ana e majtë në të gjelbër dritë shigjetë onto George Street. Qëndro në korsinë e majtë. Pas dritën e ardhshëm, ndiqni rrugën drejt përpara dhe të shkojnë në gjysmë të rrugës rreth rrethit të vogël mbi Ryders Lane. Shenjë dhe rrugë me pemë për Institutin Eagleton do të jetë drejtpërdrejt përpara në kurbë në rrugë. Wood Batist, një rezidencë e madhe e bardhë, do të jetë deri rrugë me pemë në të djathtë. Parkimi është në dispozicion në para ndërtesës.
- NGA TURNPIKE NEW JERSEY
+ NGA TURNPIKE NEW JERSEY

+ NGA SHTETËRORE PARKWAY GARDEN (pikë veri)

Merrni dalje për Route 1 jug dhe ndiqni udhëzimet më lart nga Route 1, ose merrni daljen për New Jersey Turnpike dhe ndiqni udhëzimet më lart nga Turnpike.
- NGA GARDEN STATE PARKWAY (pikave në veri)
+ NGA SHTETËRORE PARKWAY GARDEN (pikë veri)

+ NGA SHTETËRORE PARKWAY GARDEN (që vjen nga breg dhe pikat jug)

Merrni Parkway në Exit 105 për Route 18 North (drejt New Brunswick). Ndiqni Route 18, duke e kaluar Turnpike. Exit mbi Route 1 Jug (drejt Trenton). Ju do të kalojë Sears dhe dy restorante. Para mbikalimit të ardhshëm, të marrë dalje e parë e Ryders Lane (drejt New Brunswick). Ju do të shkoni nëpër një semafor, pas Ryders Lane si ajo bën një kurbë të mprehtë në të majtë; pak më vonë, ju do të shihni një shenjë për Eagleton Institute / Dru Batist. Nga ana e majtë në rrugë me pemë në shenjë. Kthehuni djathtas në para ndërtesës, një rezidencë të madhe të bardhë, për parkim.
- NGA SHTETI PARKWAY GARDEN (që vjen nga breg dhe pikat jug)
+ NGA SHTETËRORE PARKWAY GARDEN (që vjen nga breg dhe pikat jug)

+ NGA ROUTE 287

Merrni dalje për Easton Avenue / New Brunswick. Ndiqni Easton Avenue derisa të përfundon në stacionin e trenit New Brunswick; nga ana e majtë në semafor atje onto Albany Street. Go 1 bllok në semafor në George Street; nga ana e djathtë atje. Ndiqni George Rruga në kampusin Douglass College; menjëherë pas dritës në Nichol Avenue, si George Rruga fillon për të kurbë majtë në unazë e vogël, mbajnë drejtë mbi Ryders Lane. Rrugë me pemë për Institutin Eagleton Politike do të jetë drejtpërdrejt përpara jush. Kthehuni djathtas në para ndërtesës, një rezidencë të madhe të bardhë, për parkim.
- NGA ROUTE 287
+ NGA ROUTE 287

+ Me tren

New Jersey Transit trenat konkurrojnë midis Trenton dhe Penn Station / New York ndalesë në stacionin New Brunswick të paktën çdo orë, me shërbimin më të shpeshtë gjatë orë e pikut. Northeast Korridori Amtrak-së trajnon (udhëtojnë midis Uashingtonit dhe Boston) në përgjithësi nuk ndalet në New Brunswick, por mund të transferojë në Trenton (që vjen nga jugu) apo Nju Jork (që vjen nga veriu) në një New Jersey Transit lokal, ose të marrë Amtrak të Metropark (Iselin, NJ). Kabinave në përgjithësi janë në dispozicion në të dy stacionet e New Brunswick dhe Metropark. (Per oraret, telefononi New Jersey Transit në (800) 772-2222 (nga New Jersey) ose (973) 762-5100 (nga jashtë shtetit).
- Me tren
+ Me tren

Përkthyes