Fakulteti lidhur

Dr Ulla Berg

Dr Ulla Berg është një antropolog i cili ka kryer hulumtime cilësore për emigrantët peruan në Paterson, me theks të veçantë në ruajtjen e lidhjeve ndërkombëtare, nëpërmjet shoqatave qytetin e lindjes dhe organizatat e tjera ndërmjetësuese. Dr Berg ka ndihmuar tashmë formë përshkruan e projektit.

Dr James DeFillippis

Dr James DeFilippis ka një sfond të planifikimit urban, por ka shkruar gjerësisht në lidhje me zhvillimin e komunitetit dhe çështjet e strehimit. Për qëllime të RIIM, puna më e rëndësishme DeFilippis s Gallery përfshin ndikimin në komunitet bazuar në organizata që ka rezultuar nga transferimin e shtetit të mirëqenies gjatë dekadës së kaluar dhe një gjysmë.

Dr Käthe Newman

Dr Käthe Newman, me terren-thyer punën e saj në krizën foreclosure, në mënyrë të veçantë ndikimi i saj në komunitetet e ngjyrës në dhe rreth Newark, të vjen për të RIIM me ekspertizën si një studiues dhe lidhjet e gjera me OBK rreth shtetit. Si një projektues urban, ajo gjithashtu ofron ekspertizë në lidhje me gjeografinë e komuniteteve të imigrantëve.

Dr Robyn Rodriguez

Dr Robyn M. Rodriguez është një sociolog i cili ka punuar në punë transnacional dhe modelet e migrimit, veçanërisht në lidhje me Filipinas në Shtetet e Bashkuara. Interesat Rodriguez e kërkimore dhe kontaktet profesionale të dyja ofrojnë avantazhe të dallueshme ndaj projektit.

Dr David Tulloch

Dr David Tulloch sjell ekspertizë nga të dyja arkitekturës së peizazhit dhe sistemet e informacionit gjeografik. Ai sjell perspektivën e tij geospatial dhe orientim vizuale për të ndihmuar në studim dhe të komunikojnë mënyrat realitetet sociale dhe gjeografike ndërpritet gjatë gjithë projektit. Kjo perspektivë e bën atë një lojtar i rëndësishëm për projektimin dhe ekzekutimin e RIIM si në fazën e hartës dhe më gjerë. Mëso më shumë rreth tij

(Http://deathstar.rutgers.edu/people/dtulloch/) dhe ditarin e tij (http://epd372.blogspot.com/).

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Mar
  14
  Martohem me

  1. Workshop IRS Music: Për 501 Vogla dhe të Mesme (c) (3) 's
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni