Dr Ulla Berg | Affiliate Fakulteti

9 shtator 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Shtabin .

Dr. Ulla Berg

Dr Ulla Berg një antropolog i cili ka kryer hulumtime cilësore për emigrantët peruan në Paterson, me theks të veçantë në ruajtjen e lidhjeve ndërkombëtare, nëpërmjet shoqatave qytetin e lindjes dhe organizatat e tjera ndërmjetësuese. Dr Berg ka ndihmuar tashmë formë përshkruan e projektit.

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Mar
  14
  Martohem me

  1. Workshop IRS Music: Për 501 Vogla dhe të Mesme (c) (3) 's
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni