Dr Käthe Newman

3 nëntor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Fakultetin anëtarësuar .

Kathe Newman

Käthe Newman

Dr Käthe Newman, me terren-thyer punën e saj në krizën foreclosure, në mënyrë të veçantë ndikimi i saj në komunitetet e ngjyrës në dhe rreth Newark, të vjen për të RIIM me ekspertizën si një studiues dhe lidhjet e gjera me OBK rreth shtetit. Si një projektues urban, ajo gjithashtu ofron ekspertizë në lidhje me gjeografinë e komuniteteve të imigrantëve.

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Mar
  14
  Martohem me

  1. Workshop IRS Music: Për 501 Vogla dhe të Mesme (c) (3) 's
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni