Dr Janice Fine | Kërkimit të lartë anëtar

3 nëntor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Shtabin .

Dr Janice Fine

Janice është Drejtor Fakulteti i Programit mbi Imigracionin dhe Demokraci, dhe është asistent profesor i studimeve të punës dhe marrëdhënieve të punësimit në Shkollën e Menaxhimit dhe Marrëdhënieve të Punës.

Janice është edhe shoku i lartë për organizimin dhe politika në Qendrën për Ndryshim Komunitetit (KKK). Një 20-vjeçare veteran i lëvizjeve të punës dhe organizimit të komunitetit, ajo fokusohet vëmendjen e saj mbi gjendjen e ulët të pagave punëtorëve emigrantë. Punëtorëve saj libër qendra: Komunitetet Organizimi në buzë të Dream u lirua në janar të vitit 2006 nga Cornell University Press dhe Instituti Politikave Ekonomike. Projekti i saj më i fundit, botuar në media të mëdha në të gjithë vendin, është një ndërmarrje shoqërore me KKK dhe tetë qendrat e punëtorëve në të gjithë vendin për të ofruar shërbime të përballueshme dhe të besueshme financiare për punëtorët imigrantë të ulët të pagave. Në shtator të vitit 2007, Fine u emërua nga guvernatori Corzine për Blue Ribbon Panelit New Jersey mbi Integrimin Emigrantëve.

Email:

jrfine@rci.rutgers.edu

Ngjarjet e ardhshme

 1. Prill
  23
  Mon

  1. 8:30 am Aktorët Emigracioni Konferenca 2012
 2. Prill
  30
  Mon

  1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni