Dr David Tulloch | Affiliate Fakulteti

9 shtator 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Shtabin .

David Tulloch

Dr David Tulloch sjell ekspertizë nga të dyja arkitekturës së peizazhit dhe sistemet e informacionit gjeografik. Ai sjell perspektivën e tij geospatial dhe orientim vizuale për të ndihmuar në studim dhe të komunikojnë mënyrat realitetet sociale dhe gjeografike ndërpritet gjatë gjithë projektit. Kjo perspektivë e bën atë një lojtar i rëndësishëm për projektimin dhe ekzekutimin e RIIM si në fazën e hartës dhe më gjerë.

Mëso më shumë rreth tij në e tij faqen e internetit apo e tij blog .

Ngjarjet e ardhshme

Përkthyes

Facebook

Na Kontaktoni