Dr Christine Thurlow Brenner | Affiliate Fakulteti

3 nëntor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Shtabin .

Christine Brenner

Dr Christine Thurlow Brenner është profesor i asociuar në Departamentin e Politikave Publike dhe Çështje Publike në Universitetin e Massachusetts Boston. Ajo e ka përqëndruar kërkimin e saj në integrimin e emigrantëve, çështjet e politikave publike që ndikojnë njerëzit që jetojnë në rajonin e SHBA-Meksikë kufitare, si dhe ndikimin e emigracionit latin në destinacione të reja në Shtetet e Bashkuara.

Digame! Politika dhe Politika në Kufirin Texas, një vëllim ajo redaktuar, përpunon në çështjet sociale dhe ekonomike që rrethojnë jetën në kufitare. Hulumtimi i saj aktual përfshin një studim të përgjegjshmërinë e qeverisjes vendore të emigracionit dhe demografisë kombëtare ndryshim në destinacione të reja latin. Ajo ishte këshilltar akademik në Blue Ribbon Panelit NJ Guvernatori Corzine mbi Integrimin Emigrantëve dhe është aktualisht një komisioneri në Komisionin NJ për amerikanët e Re. Dr Brenner gjithashtu shërben në bord këshillimor i politikën e migracionit Institutit për përzgjedhjen e shpërblimeve E Pluribus Unum, që nderojnë përpjekjet e jashtëzakonshme për integrimin e imigrantëve në Shtetet e Bashkuara.

Email:

ctbrenn@camden.rutgers.edu

Ngjarjet e ardhshme

 1. Prill
  23
  Mon

  1. 8:30 am Aktorët Emigracioni Konferenca 2012
 2. Prill
  30
  Mon

  1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni