Dr Anastasia Mann | Drejtori

3 nëntor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Shtabin .

Dr. Anastasia Mann

Mann është Profesor Asistent Hulumtime dhe Drejtori i Programit për Imigracionin dhe Demokraci në Institutin e Politikës Eagleton në Rutgers University.She fituar Doktoraturë e saj nga Universiteti Northwestern në historinë e shekullit të 20-amerikan me një fokus mbi politikën mirëqenies sociale. Para se të vijnë në Eagleton, Mann mbajtur pozicionin e analistit politik në New Jersey Perspektivën Politikave, New Jersey Filialin e Qendrës DC-bazuar për Buxhet dhe prioritetet e politikave, ku ajo ka punuar gjerësisht për të siguruar qasje në arsimin e lartë. Raporti 2009 i saj, shteti Garden Dreams ndërtuar një rast për të ofruar në-shtetit shkollim për studentët pa dokumente emigrante në New Jersey.

Në Programin për Imigracionin dhe Demokraci, Mann drejton Rutgers Harta Immigrant Infrastrukturës (RIIM), një studim i gjithë vendin organizatave me bazë komuniteti, një nismë e mbështetur nga Çmimin Përsosmëri Akademik nga Rutgers, Fondi për Nju Xhersi dhe Korporatës Carnegie së re York. Në vitin 2011, duke punuar me kolegët e të gjithë tre kampuset dhe në Universitetin e qytetit të Nju Jorkut, udhëhoqi Mann Shtetësia Rutgers, një projekt që thekson burimet e universitetit të shtetit anije për të ofruar ndihmë shtetësisë aplikimit për komunitetin Rutgers dhe publikut të gjerë.

Mann ka paraqitur hulumtimin e saj në Lidershipit New Jersey, United Way, Princeton University, Universiteti Rutgers, Komiteti amerikan hebre, Rrjeti i Emigracionit NJ Politika, Shoqata e nxënësve gjatë gjithë jetës, YWCA, New Jersey Shtetit Legjislatura dhe Konferenca Kombëtare për Integrimi emigrant. Emërua në parë ndonjëherë Komisioni New Jersey në Nju amerikanëve në vitin 2010, Mann kryeson Komisionin e Shërbimeve Njerëzore në Princeton.

Ngjarje të ardhshme

Nuk ka evenimente te ardhshme.

Shiko Kalendari

Na Kontaktoni