Punëtorët e brendshme të Bashkuara

Jan 7, 2012 - nuk ka komente . Postuar nga marrëdhënie pune .

E themeluar në vitin 2000, Punëtorët e brendshme e Bashkuara [DWU] është një organizatë e Karaibet, Latina dhe afrikane nannies, të colf, dhe kujdestarët e moshuar në Nju Jork, organizuar për pushtet, respekt, standardet e punës dhe të ndershme për të ndihmuar ndërtimin e një lëvizje për t'i dhënë fund shfrytëzimit dhe shtypjes për të gjithë.

Faqja Personale:

http://www.domesticworkersunited.org/~~V

Ngjarjet e ardhshme

 1. Prill
  23
  Mon

  1. 8:30 am Aktorët Emigracioni Konferenca 2012
 2. Prill
  30
  Mon

  1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni