Dominikane American National Tryeza

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

Dominikane-American National Tryeza (DANR) është një organizatë jo-partizane, jo-fitimprurëse korporatë duke kërkuar për të sjellë së bashku zërat e ndryshme të të gjithë njerëzve me origjinë Domenikane në Shtetet e Bashkuara. DANR është një forum kombëtar për planifikimin, të analizës dhe veprim për të përparuar e arsimore, ekonomike, interesat ligjore, sociale, kulturore dhe politike të amerikanëve Domenikane. Ai synon të sigurojë për SHBA Dominicans ushtrimin e plotë të të drejtave dhe lirive të garantuara në Kushtetutën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Faqja Personale:

http://danr.org/~~V

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Mar
  14
  Martohem me

  1. Workshop IRS Music: Për 501 Vogla dhe të Mesme (c) (3) 's
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni