Udhëkryq e Botës në Middlesex County, New Jersey

4 nëntor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga eBook , të Burimeve .

Get the report in your inbox!

Shiko Raportin

Middlesex Qarkut ka numrin më të madh të emigrantëve 3rd midis qarqeve New Jersey. Ashtu si ardhurve në mbarë vendin, ata në qendër të New Jersey kryesisht jetojnë në periferi. Rreth gjysma janë aziatike. Latinët rangut të dytë.

Si të angazhuar civically fqinjët ata të përzënë e ekonomisë dhe gjallëroj kulturën.

Maps, tavolina, hartave dhe analizat e përcjell, në gjerësinë mundësitë dhe sfidat që një numër i madh i të ardhurve kanë sjellë në Middlesex Qarkut dhe në New Jersey në përgjithësi.

Plotësoni formularin për të marrë qasje të menjëhershme në udhëkryq Dr Mann të botës: New amerikanëve në Middlesex County, New Jersey.

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Mar
  14
  Martohem me

  1. Workshop IRS Music: Për 501 Vogla dhe të Mesme (c) (3) 's
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni