Edukuar komunitetet hispanike

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

CNC është një organizatë jo-fitimprurëse duke ofruar shërbime të njeriut për personat në nevojë nga të gjitha grupet racore dhe etnike. CNC ndihmon individët që të bëhen të pavarur dhe ndërton ura midis komuniteteve të ndryshme të Amerikës.

Faqja Personale:

http://www.cnc.org/mission.php

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Mar
  14
  Martohem me

  1. Workshop IRS Music: Për 501 Vogla dhe të Mesme (c) (3) 's
Shiko Kalendari »

Përkthyes

Facebook

Na Kontaktoni