CitizenshipWorks

6 Nën 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Resources Politike .

Një website i dizajnuar për të ndihmuar emigrantët lundruar procesin e natyralizimit përfshirë përcaktimin e të drejtës, të kuptuarit se çfarë është e përfshirë në procesin e natyralizim, dhe përgatitjen për teste Natyralizim ndryshme.

Faqja Personale:

http://www.citizenshipworks.org/~~V


CitizenshipWorks Text Messaging Fushata Ofron lokale informative në lidhje me natyralizim ndihmë

Mar 7, 2012

CitizenshipWorks, një burim online të angazhuar për të rritur normat e natyralizimit midis emigrantëve të privilegjuar, kohët e fundit njoftoi fillimin e fushatës mbarëkombëtare e mesazheve tekst, i cili dërgon emigrantët informacion në lidhje me Shtetet e Bashkuara të shtetësisë dhe i ndihmon ata për të hyrë në ndihmë falas ose me kosto të ulët ligjor në fushën e tyre.

” in Spanish) to 877877 and receive the location and contact information of nearby legal services providers as well as information about naturalization and alerts about upcoming naturalization workshops and events in their community. Përdoruesit mund të teksti "shtetësinë" ("ciudadania" në spanjisht) në 877877 dhe të marrë vendin dhe informatat kontaktuese të ofruesve të shërbimeve pranë ligjore, si dhe informacion në lidhje me natyralizim dhe Administrim Shkarkimesh Faqerojtësa rreth punëtorive Natyralizim ardhshme dhe ngjarjeve në komunitetin e tyre. Në dispozicion në anglisht dhe në spanjisht, fushata adreson nevojën e paplotësuara për informacion në lidhje me t'u bërë një qytetar i SHBA dhe drejton përdoruesit të organizatave vendore që ofrojnë ndihmë natyralizimit.

Për më shumë informacion, ju mund të shkarkoni komunikatën për shtyp këtu:

Na Kontaktoni