SHTETËSIA Rutgers paraqitur në Wake RU-TV-së UP Rutgers

19 Pri 2012 - nuk ka komente . Postuar nga Shtetësinë Rutgers , e Lajmeve .

Anastasia Mann, drejtor i EPID, foli në një intervistë për shtetësinë Rutgers më 19 prill, 2012 në Wake Up RU TV program Rutgers.

Intervistë ndodh 12:45 minuta in

Shënim: Nëse video nuk punon, ju lutem shkoni tek http://rutv.rutgers.edu/programming-channels/wake-rutgers~~pobj dhe për të gjetur 19 prill, 2012 video.

Na Kontaktoni