SHBA Qytetaria dhe Imigracioni i Shërbimit

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Resources Politike .

SHBA Nënshtetësia dhe Emigracionit Services (USCIS) është agjenci qeveritare që mbikqyr emigracionit të ligjshëm në Shtetet e Bashkuara. USCIS do të sigurojë premtimin e Amerikës si një komb të emigrantëve, duke siguruar informacion të saktë dhe të dobishme për klientët tanë, dhënien e Emigracionit dhe Nënshtetësisë përfitimet, duke promovuar një vetëdijes dhe të kuptuarit e shtetësisë, dhe për të siguruar integritetin e sistemit tonë të emigracionit.

Faqja Personale:

http://www.uscis.gov/portal/site/uscis


New Qendra Multilingual Resource tani në dispozicion!

USCIS ka nisur e re Qendrën Burimore gjuhë . Kjo faqe do të shërbejë si një qendër për të gjitha materialeve të USCIS të ofruara në gjuhë të huaja, dhe përmban 13 përkthyer rishtas "Si A kam ..." udhëzon në kinezisht. Udhëzon në rrugë janë gjithashtu në dispozicion në spanjisht përmes faqes Español USCIS .


Materialet e reja studimore në dispozicion!

Për të ndihmuar personat studim për testin natyralizim, ata kanë ngarkuar video, kartat flash, dhe materiale të tjera për të ndihmuar kandidatët përgatiten për gjuhën angleze të nevojshme për testin. Ju mund të gjeni ato materiale këtu: http://tinyurl.com/32rwer4 .

Zyra gjithashtu ka videos shtesë, publikime, analiza praktikë, dhe burime multimediale të destinuara për të plotësuar udhëzimin në klasë (dhe për vetë-studim), u përqëndrua në pjesën e qytetar të testit. Ju mund të gjeni ato materiale këtu: http://tinyurl.com/6nwxbzm~~dobj .

Ngjarjet e ardhshme

 1. Gusht
  22
  Martohem me

  1. 19:30 USCIS: mbështjell spanjisht Language
 2. Shtator
  15
  Sat

  1. Shoqëria 7 vjetor Konferenca Latino Parenting @ Fëmijëve Faqja e New Jersey

Shiko Calendar

Na Kontaktoni