Cesar E. Chavez Fondacioni

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

Cesar E. Chavez Fondacioni është një organizatë jo-fitimprurëse bamirëse, e cila synon të maksimizuar potencialin njerëzor për të përmirësuar komunitetet me ruajtjen, promovimin dhe zbatimin e trashëgiminë dhe vlerat universale të të drejtave civile liderit Chavez Cesar E..

Faqja Personale:

http://www.cesarechavezfoundation.org/~~V

Ngjarjet e ardhshme

Përkthyes

Facebook

Na Kontaktoni