Uncategorized

Andrea Huerta | AmeriCorps Anëtar

20 nëntor 2012 - nuk ka komente. Postuar nga Uncategorized .


Americorps anëtar, Eagleton Instituti i Politikës. Huerta, nga North Brunswick New Jersey, është një zyrtar i lartë në Kolegjin Newark Rutgers së Arteve dhe Shkencave të ndjekur një diplomë në shkencat politike. Interesat e saj në politikat e imigracionit çoi atë për të punuar me Programin për Imigracionin dhe Demokraci në Eagleton ku ajo tani shërben si një anëtar Americorps bërë shërbimin e saj gjatë këtij viti akademik. Huerta bashkëpunon me Imigracionit dhe programin Demokracia në organizimin disqet shtetësisë ofrimin e ndihmës juridike falas për banorët e përhershëm në paraqitjen e aplikimit nga format e tyre të shtetësisë.

Ajo erdhi në Universitetin si një dijetar J. Edward Bloustein nderuar dhe anëtar i Shoqërisë Kombëtare të Dijetarëve kolegjial ​​dhe Sigma Pi Alpha. Ajo shërbeu si president i Model Kombeve të Bashkuara në kampus Newark dhe ishte në mesin e pak nxënës për të krijuar organizatën. Huerta internuar me këshilltar Junior Donald Payne në Newark bashkia dhe vazhdon të bashkëpunojë me fushatën dhe zyra. Ajo gjithashtu internuar në Komitetin Shtetëror të New Jersey Demokratike gjatë verës së vitit të saj të vogël në Rutgers.

Gjatë vitit akademik 2013 ajo është një anëtar i Programit Komunitar Learning me Darien Elizabeth matto dhe Andrew Murphy në Eagleton. Huerta gëzon konkurrencën e sportit dhe ka marrë pjesë në ekipin e bashkë-ed futbolli i brendshëm në Campus Busch. Në të ardhmen, ajo do të donte të ndjekin shkollën pasuniversitare për politikat publike dhe të ndjekë një diplomë në ligjin e imigracionit.

Randi Chmielewski | Koordinator për Programet Publike dhe projekte të veçanta

20 nëntor 2012 - nuk ka komente. Postuar nga Uncategorized .


Chmielewski është koordinator për programet publike dhe projekteve të veçanta në Institutin Eagleton e politikës. Ajo është një alumna i Programit universitare Eagleton Associate dhe më parë ka punuar si asistent special i kryetarit në Edison Township. Chmielewski mban një BA në Shkenca Politike nga Universiteti Rutgers dhe një MPA në Menaxhimin e Financave Publike dhe jofitimprurëse dhe Politikës nga Shkolla NYU Wagner.

USCIS: "Veprimi i shtyrë" dhe "Waivers Përkohshme" informimi publik

4 korrik 2012 - nuk ka komente. Postuar nga Uncategorized .

Kujdes: LEXONI PARA ju të punësojë një avokat ose Gazetat FotoShtetësi amerikane dhe Emigracioni Sherbime (USCIS) ka njoftuar disa ndryshime në politikën e imigracionit që nga fillimi i vitit 2012.

USCIS është paralajmëruar individët për të lexuar këtë informacion para se të marrë veprime të mëtejshme.

Pilotët gjuhës angleze janë në dispozicion më poshtë për secilin, dhe një provë Spanish për Heqjes Përkohshme Prezencës Paligjshme I-601 procesit.

i60-poster-FINAL050112AS
i601 FINAL050212ASspanish poster
2012-Fact Sheet-shtyra-Veprimi

Kërkoni ndihmë me reputacion. NUK punësojë një "NOTARIO."

Në anglisht një "notario" nuk është njëjtë si një avokat.
Mos paguani askënd që është paraqitur atë ose veten si një "notario" të bëjë asgjë në emër tuaj.

Nëpër New Jersey nuk janë të ndryshme certifikuar të lirë dhe të ulët ofruesit ligjore kostos së shërbimit. Këto janë avokatët dhe përfaqësuesit e akredituar të cilët janë vërtetuar si të ditur dhe profesional. Shih listën ose konsultoni Emigracionit amerikan Shoqata e Juristëve (Aila) për një avokat emigracioni reputacion pranë jush.

Informacione mbi politikat e reja gjendet më poshtë:

Procesi i shtyrë Veprimit për të rinjtë që janë prioritetet e ulët e zbatimit:
SHBA Qytetaria dhe Imigracioni Services (USCIS) alarme individëve kualifikueshëm nuk të paraqesë një kërkesë të shtyrë të veprimit në bazë të procesit të Veprimit shtyrë për memorandum të rinjtë lëshuar nga Sekretari Napolitano më 15 qershor. Nëse ju paraqisni tani, aplikimi juaj do të refuzohet. Direktiva Sekretari jep USCIS 60 ditë për të krijuar një proces të pranojë këto kërkesa dhe ne jemi në gjendje të pranojë kërkesat në këtë kohë. Ju lutemi të vazhdojë të shikoni faqen tonë të internetit për përditësime.
http://www.uscis.gov

USCIS ka lëshuar udhëzime në lidhje me procesin e shqyrtimit të veprimeve të shtyra për ardhje fëmijërisë. Për më shumë informacion, vizitoni www.uscis.gov / childhoodarrivals .

USCIS dëshiron që ju të mësoni fakte rreth të mbrojtur veten dhe familjen tuaj kundër të përhershme duke vizituar http://www.uscis.gov/avoidscams


Materialet publike për Heqjes Përkohshme Paligjshme Prezencës (I-601):
Më 30 mars 2012, Departamenti i Sigurisë Kombëtare (DHS) postuar një njoftim të rulemaking propozuar (NPRM) në Regjistrin Federal përvijon planin e saj për të zvogëluar kohën e qytetarëve amerikanë janë të ndara nga të afërmit e tyre imediate (bashkëshortët, fëmijët, prindërit), ndërsa këta anëtarë të familjes janë në procesin e marrjes së një vize emigrant të bëhen rezidentë të ligjshëm të përhershëm të Shteteve të Bashkuara.

Ky proces i ri nuk është ende në fuqi

Që nga shpallja, USCIS është bërë i vetëdijshëm për perceptimet e gabuara publike rreth procesit të rregull-marrjes dhe kur përkohshme të paligjshme heqja prania proces do të hyjë në fuqi. USCIS ka lëshuar një numër të materialeve arsimore publike për të luftuar këto perceptimet e gabuara, duke përfshirë fletushka dhe Shpallje të shërbimeve publike në anglisht dhe në spanjisht. Këto materiale publike mund të gjenden në faqen e internetit të USCIS në kolonën e djathtë.
· Mos dërgoni një kërkesë duke kërkuar një dokument i heqjes dorë të përkohshëm në këtë kohë. USCIS do të refuzojë çdo kërkesë që kërkon ky proces të ri dhe ne do të kthehen paketën e aplikimit dhe çdo tarifat lidhur me aplikuesit. USCIS nuk mund të pranojë aplikime deri në një rregull përfundimtar është lëshuar dhe ndryshimi procesi bëhet efektive.

· Të jetë i vetëdijshëm se disa praktikues i paautorizuar i ligjit të imigracionit mund gabimisht pretendojnë se aktualisht mund të paraqesë një kërkesë të përkohshme Heqjes (Formulari I-601) për ju. Këta individë të njëjta mund t'ju kërkojë të paguani ato të paraqesin forma të tilla, edhe pse procesi nuk është ende në vend. Ju lutemi të shmangur mashtrimet të tilla. USCIS dëshiron që ju të mësoni fakte rreth të mbrojtur veten dhe familjen tuaj kundër të përhershme duke vizituar http://www.uscis.gov/avoidscams

E ardhmja e Amerikës Emigrantëve ... diskutimi vazhdon

17 prill 2012 - nuk ka komente. Postuar nga Uncategorized .

Kongresistja Yvette D. Clarke (D-NY), gjenerata e parë amerikane, foli në Institutin Eagleton në lidhje me potencialin për reformën e imigracionit gjithëpërfshirëse.

Yvette D. Clarke
"E ardhmja e Amerikës Emigrantëve"

2012/04/09 në Institutin e Politikës Eagleton
Rutgers University (New Brunswick, NJ)

Kamera / Lighting / editing: Benjamin Clapp
Mbikëqyrësi Tone: Luka Strother
© 2012 Instituti i Eagleton Politikë / Rutgers University

Youtube Link: http://youtu.be/L_btjoyOQiE

Pa pagesë Aplikacion Shtetësia Ndihmës

Mar 17, 2012 - nuk ka komente. Postuar nga Uncategorized .

Free Citizenship Application Assistance

Pew Hispanic Center

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Uncategorized .

Qendra Pew Hispanic bën datasets nga secili prej sondazheve të saj në dispozicion të studiuesve falas. Qendra gjithashtu përpilon të dhëna për popullsinë latin dhe elektoratit, dhe karakteristikat e veta demografike dhe shpërndarja gjeografike. Karakteristikat e popullsisë të huaj të lindur në SHBA janë gjithashtu një fokus i punës së Qendrës.
Lidhje website: http://pewhispanic.org/data/

Tungjatjeta botë!

16 gusht 2011 - një koment. Postuar nga Uncategorized .

Mirë se vini në WordPress. Ky është postimi juaj i parë. Edit or delete it, pastaj të fillojë Blogging!

Ngjarje të ardhshme

Nuk ka evenimente te ardhshme.

Shiko Kalendari

Na Kontaktoni