Stafi

Vanessa Matthews | Shtetësia Rutgers Associate

2 Maj, 2012 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin .Vanessa Matthews është një krenar Rutgers University shap, ka arritur të dyja Bachelor saj të Arteve në Shkenca Politike dhe spanjisht dhe zotërinjtë e saj të Politikës Publike, si një kalorës Scarlet. Ajo është një ish-anëtar Eagleton dhe është një kontribues vullnetar të programit të saj mbi Imigracionin dhe Demokraci. Një i ri amtare Jersey, Vanessa është një brez i parë Domenikane-amerikan dhe aktualisht punon në çështjet publike për një kompani të teknologjisë në Kearny, NJ.

Email:

vnessmat@gmail.com

Yan Li | Web Designer

24 shkurt 2012 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin .


Yan Li është Designer Web site EPID. Ajo është aktualisht një student universitare në Rutgers University, New Brunswick, me një Teknologjisë së Informacionit dhe Informatikë (ITI) të mëdha dhe një të mituri japoneze. Ajo i pëlqen të projektimit, krijimtarinë, dhe teknologji, dhe është duke shpresuar për të bërë punën e ardhshme në UI dizajn, dizajn UX, dizajn grafik, dhe web design, sidomos për organizatat jofitimprurëse.

Faqen e saj web është e vendosur këtu .Ryan Stark Lilienthal | Fellow

14 shkurt 2012 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin .

Ryan Stark Lilienthal praktikat ligjin e emigracionit në Princeton, New Jersey. Ai mori BA e tij në fe nga Tufts University dhe JD nga Brooklyn Ligjit School, ku ai ishte një anëtar i Rishikimit të Ligjit Brooklyn. Z. Lilienthal aktualisht kryeson Emigracionit dhe Task Forca e Punësimit krye Ajnshtajnit, dhe është në bordin e Nju Xhersit Rrjetit Imigracionit të Politikave (NJIPN) dhe Bordit Këshillimor të Mbrojtjes Amerikës Latine dhe Edukimin Ligjor Fondit (LALDEF). Ai është një anëtar i Shoqatës Amerikane të Imigracionit Avokatëve (Aila), dhe shërben si ndërlidhje Legjislative New Jersey kapitullin së. Përveç kësaj, z Lilienthal është në bordin qendror Hebrenjve Amerikanë Komitetit New Jersey kreun dhe pret në interes të publikut, një program të jetojnë në radio 1300AM WIMG. Z. Lilienthal është bashkë-kryesues i Ardhmërinë Princeton, një anëtar i Consolidation Përbashkët / Shared Services Komisionit për Princeton Borough dhe Township, një anëtar i Bordit Borough Princeton Zonimit e Rregullimit te, dhe një këshilltar i ish Borough Princeton.

Dr Anastasia Mann | Drejtori

3 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin .

Dr. Anastasia Mann

Mann është Profesor Asistent Hulumtime dhe Drejtori i Programit për Imigracionin dhe Demokraci në Institutin e Politikës Eagleton në Rutgers University.She fituar Doktoraturë e saj nga Universiteti Northwestern në historinë e shekullit të 20-amerikan me një fokus mbi politikën mirëqenies sociale. Para se të vijnë në Eagleton, Mann mbajtur pozicionin e analistit politik në New Jersey Perspektivën Politikave, New Jersey Filialin e Qendrës DC-bazuar për Buxhet dhe prioritetet e politikave, ku ajo ka punuar gjerësisht për të siguruar qasje në arsimin e lartë. Raporti 2009 i saj, shteti Garden Dreams ndërtuar një rast për të ofruar në-shtetit shkollim për studentët pa dokumente emigrante në New Jersey.

Në Programin për Imigracionin dhe Demokraci, Mann drejton Rutgers Harta Immigrant Infrastrukturës (RIIM), një studim i gjithë vendin organizatave me bazë komuniteti, një nismë e mbështetur nga Çmimin Përsosmëri Akademik nga Rutgers, Fondi për Nju Xhersi dhe Korporatës Carnegie së re York. Në vitin 2011, duke punuar me kolegët e të gjithë tre kampuset dhe në Universitetin e qytetit të Nju Jorkut, udhëhoqi Mann Shtetësia Rutgers, një projekt që thekson burimet e universitetit të shtetit anije për të ofruar ndihmë shtetësisë aplikimit për komunitetin Rutgers dhe publikut të gjerë.

Mann ka paraqitur hulumtimin e saj në Lidershipit New Jersey, United Way, Princeton University, Universiteti Rutgers, Komiteti amerikan hebre, Rrjeti i Emigracionit NJ Politika, Shoqata e nxënësve gjatë gjithë jetës, YWCA, New Jersey Shtetit Legjislatura dhe Konferenca Kombëtare për Integrimi emigrant. Emërua në parë ndonjëherë Komisioni New Jersey në Nju amerikanëve në vitin 2010, Mann kryeson Komisionin e Shërbimeve Njerëzore në Princeton.

Dr Janice Bukura | Bashkëpunëtor i lartë Research

3 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin .

Dr Janice Bukura

Janice është drejtor Fakulteti i Programit për Imigracionin dhe Demokraci, dhe është asistent profesor i studimeve të punës dhe marrëdhënieve të punësimit në Shkollën e Menaxhimit dhe të Punës Marrëdhënie.

Janice është edhe shoku i lartë për organizimin dhe politika në Qendrën Komunitare për Ndryshim (KKK). Një 20-vjeçare veteran i lëvizjeve të punës dhe organizimin e komunitetit, ajo fokusohet vëmendjen e saj në gjendjen e punëtorëve me paga të ulëta të emigrantëve. Punëtorëve të saj Qendrat libër: Komunitetet Organizimi në buzë të ëndrrës u lirua në janar të vitit 2006 nga Cornell University Press dhe Instituti i Politikave Ekonomike. Projekti i saj i fundit, botuar në media të mëdha në të gjithë vendin, është një sipërmarrje sociale me KKK dhe tetë qendrat e punëtorëve në të gjithë vendin për të ofruar shërbime të përballueshme dhe të besueshme financiare për punëtorët emigrantë pagave të ulëta. Në shtator të vitit 2007, Fine u emërua nga Guvernatori Corzine për Blue Ribbon Panel New Jersey-së për Integrimin Emigrantëve.

Email:

jrfine@rci.rutgers.edu

Dr Mara Sidney | Fakulteti Affiliate

3 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin .

Mara Sidney

Dr Sidney Mara është një shkencëtar i kalitur politik i cili sjell vjet përvojë kërkimore në New Jersey, veçanërisht në Newark, ku ajo mëson. RIIM do të ketë dobi nga kontaktet e saj në nivelin bazë, si dhe njohuritë e saj në kontekste të politikës brenda të cilave organizata emigrant veprojnë.

Dr Christine Thurlow Brenner | Affiliate Fakulteti

3 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin .

Christine Brenner

Dr Christine Thurlow Brenner është profesor i asociuar në Departamentin e Politikave Publike dhe Çështjeve Publike në Universitetin e Massachusetts Boston. Ajo është përqendruar kërkimin e saj në integrimin e imigrantëve, çështjet e politikave publike që prekin njerëzit që jetojnë në rajon SHBA-Meksikë kufirit, si dhe ndikimin e emigracionit latin në destinacione të reja në Shtetet e Bashkuara.

Digame! Politika dhe Politika në Kufirin Teksasit, një vëllim ajo redaktuar, shtjellon çështjet shoqërore dhe ekonomike përreth jetën në kufitare. Hulumtimi i saj aktual përfshin një studim të përgjegjshmërinë e qeverisjes vendore të emigracionit dhe demografisë kombëtare ndryshim në destinacione të reja latin. Ajo ishte këshilltar akademik në Blue Panel Ribbon NJ Guvernatorit Corzine mbi Integrimin Emigrantëve dhe është aktualisht një Komisioneri për Komisionin për NJ amerikanët e Re. Dr Brenner gjithashtu shërben në bordin këshillimor të politikës së migracionit të Institutit për përzgjedhjen e shpërblimeve E Pluribus Unum, e cila nderon përpjekjet e integrimit të pazgjidhura imigrantë në Shtetet e Bashkuara.

Email:

ctbrenn@camden.rutgers.edu

Dr David Tulloch | Affiliate Fakulteti

9 shtator 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin .

David Tulloch

Dr David Tulloch sjell ekspertizën nga të dyja arkitekturës së peizazhit dhe sistemet e informacionit gjeografik. Ai sjell perspektivën e tij Geospatial dhe orientim vizuale për të ndihmuar në studimin dhe të komunikojnë mënyrat realitetet sociale dhe gjeografike ndërpritet gjatë gjithë projektit. Kjo perspektivë e bën atë një lojtar vendimtar për hartimin dhe zbatimin e RIIM si në fazën e hartës dhe më gjerë.

Mëso më shumë në lidhje me atë në e tij website ose tij blog .

Dr Ulla Berg | Affiliate Fakulteti

9 shtator 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin .

Dr. Ulla Berg

Dr Ulla Berg është një antropolog i cili ka kryer hulumtime cilësore mbi emigrantët peruan për Paterson, me theks të veçantë në ruajtjen e lidhjeve transnacionale, përmes shoqatave qytetin e lindjes dhe organizatat e tjera ndërmjetësimin. Dr Berg ka ndihmuar tashmë formë përshkruan projektit.

Ngjarje të ardhshme

Nuk ka evenimente te ardhshme.

Shiko Kalendari

Na Kontaktoni