Stafi dhe Përtej

Yael Bromberg | Shënime Ligjore Çështjet Associate Programi

16 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin dhe përtej .

Yael Bromberg është një Çështjet Ligjore Associate Programi me shtetësi-Rutgers, një nismë e Programit për Imigracionin dhe Demokraci. Ajo është një New Jersey-ngritur i diplomuar i Rutgers Shkollën e Ligjit-Newark dhe Douglass College. Ajo e specializuar në ligjin e interesit publik, duke u fokusuar në impaktit-gjyqësore, kërkimin dhe avokimit. Ajo ishte një tjetër Baker Ella me Qendrën për të Drejtat Kushtetuese, një Kinoy / Stavis Fellow Interesit Publik me Klinikën Kushtetuese Rutgers ndërgjyqësore, një verë me një bashkëpunëtor të drejtat Kryeministri civile dhe ligjit punësimit firma, dhe një gjyqësor i huaj me L. nderuar Ronald Ellis, USMJ për Shtetet e Bashkuara Gjykata e Qarkut në rrethin jugor të Nju Jorkut. Aktualisht, Bromberg është një nëpunës gjyqësor ligji për nderuar Debevoise Dickinson Richards, USDJ për Gjykatën e Shteteve të Bashkuara e Qarkut në rrethin e New Jersey. Para stazh saj, Bromberg shërbeu në ligj dhe në Komitetin e Politikave të Koalicionit Aktit DREAM NJ, dhe në organizimin e kapaciteteve, për zhvillim të politikës, dhe ligjore me nivel vendor të ndryshme dhe përpjekjet zgjedhore në nivel lokal, gjithë vendin, si dhe në shkallë kombëtare.

Samridhi Jagga

16 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin dhe përtej .

Viti i diplomimit: 2011
Kolegji: Shkolla e Menaxhimit dhe të marrëdhënieve të punës, Rutgers University
Diplomë: Master i Punës dhe Punësimit Marrëdhënie
Qyteti i tanishëm: Edison, NJ
Vendlindja: Chandigarh, Indi

Interesat: Emigracioni, diversiteti, Burimeve Njerëzore dhe marrëdhëniet e punës, sigurimi shëndetësor.

Titulli i tanishëm: Analist Kompensimi, Autoriteti Portual i NY dhe NJ

Lidhja personale të imigracionit: gjithë familja ime menjëhershëm nuk jeton në Indi vendin tim dmth më. Motra ime është e vendosur në New Jersey dhe aktualisht është banor i përhershëm. Vëllai im është një shtetas i Zelandës së Re dhe jeton përgjithmonë në NZ me familjen e tij. Babai im vdiq në vitin 2009 në Indi, dhe nëna ime ka aplikuar për qëndrim të saj në NZ. I fejuari im është vendosur aktualisht në Jersey City dhe është në një vize H1B, kompania e tij ka aplikuar për qëndrim të tij. Unë jam aktualisht në një vizë studentore në kërkim për sponsorizimin. Në përgjithësi unë do të them se kam pasur një lidhje shumë të ngushtë me emigracionin që unë kam marrë pjesë në mënyrë aktive në procesin tim emigracionit, pjesë e emigracionit ndërkombëtare studentore diskutime, dhe ndihmuan nënën time me procesin e saj të imigracionit. Unë kam qenë në vend për gati 3 vjet tani dhe unë nuk do të qëndrojnë gjërat ishin shumë të madhe fillimisht. Kjo nuk ishte e lehtë acclimatizing në mjedisin e ri, kultura, njerëzit, ushqim, arsim, por tani pasi rregulluar plotësisht, unë shoh mbrapa dhe të ndjehen se kjo nuk ishte aq keq shumë. Unë kam qenë me fat të jenë të rrethuar nga njerëz të tillë të mirë që jo vetëm mua, por të vendosur më çoi në të paturit kuptim më të mirë të kësaj bote të re.

Projekte të veçanta me EPID-Joined RIIM gjatë vitit tim të parë të Masters janar 2010 dhe kanë qenë një pjesë e saj që nga atëherë.

  • Historiku Hulumtimi mbi organizatat e synuara imigrantëve me theks të veçantë në komunitetet e Azisë Jugore dhe bashkive.
  • Ndihmuar në vrojtimin dhe intervistimit organizatave.
  • Analizuar informacionin e mbledhur dhe ka ndihmuar në përpjekjet për të paraqitur atë grafikisht
  • Hulumtuar dhe mbledhur të dhëna për Map Infrastrukturës Rutgers Emigrantëve.
  • Të dhënat e mbledhura nga ICE (Emigracionit dhe Doganave) në deportimet në kuadër të New Jersey dhe SHBA.
  • Marrë pjesë dy herë në Shtetësi Rutgers.
  • Pjesëmarrës në SAALT (South amerikanët aziatike Kryesor bashku) Konferenca

Ibrahim Bouzine | Intern

16 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin dhe përtej .

Unë jam një student aktuale universitare në Departamentin e Arkitekturës Peisazhi në Rutgers University në New Brunswick, New Jersey, pritet të diplomuar maj 2012. Unë jam 23 vjeç dhe kam lindur në Marok hotspot madh turistik plazh, Agadir City. Unë tani aktualisht banojnë në Atlantik County, New Jersey, shtëpi Atlantic City, Resort Finest Amerikës Beach.

Jordan Wiley | Intern

16 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin dhe përtej .

Jordan Wiley është nga Veza liman Township New Jersey, 22 vjeç. Aktualisht përfunduar beqarëve shkallën e saj në Rutgers University School e Menaxhimit dhe të marrëdhënieve të punës. Pas diplomimit në dhjetor, ajo ka në plan të lëvizin për në grad-shkollë dhe ndjekin një master në vitin 2013.

Asha Mattai | Intern

16 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shtabin dhe përtej .

Unë jam një marrëdhënieve të punës dhe të punësimit të mëdha (BA), me një të mitur dyfishtë në Studime të Azisë Jugore dhe gratë dhe Studime Gjinore në Rutgers University. Unë jam i interesuar për të punuar në sektorin jo-fitimprurës, pasi kam diplomuar maj 2012. Unë jam një mjek Reiki dhe unë të gëzojnë gatim dhe leximin në kohën time të lirë. Nëpërmjet të mësuarit në lidhje me punëtorët dhe të drejtat e tyre në klasat e studimeve të Punës, unë u bë i interesuar në çështjet e emigracionit. Programin Eagleton për Imigracionin dhe Demokraci ka punë e madhe, dhe të mësuarit në lidhje me komunitetet e emigrantëve në Nju Xhersi ka qenë një përvojë e madhe për mua.

Ngjarje të ardhshme

Nuk ka evenimente te ardhshme.

Shiko Kalendari

Na Kontaktoni