Hulumtuesit

Mahesh Lakshminarayanan | Hulumtues

3 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Studjuesit .

Mahesh Lakshminarayanan

Mahesh Lakshminarayanan është një Planifikues Urban dhe Rajonal me një planifikim kryesor dhe konsulente inxhinieri firmë në Indi. Ai u diplomua me një diplomë Master në Planifikim nga Edward Shkolla Rutgers s Gallery J.Bloustein i Planifikimit dhe Politikave Publike, dhe ka punuar për dy vjet me Departamentin e Qarkut Middlesex Planifikimit dhe gjithashtu mbi Projektin Emigrantëve Rutgers Infrastrukturës me Eagleton përpara se të vendosej përsëri në Indi në mars 2011.

Zonat e Mahesh të interesit përfshijnë zhvillimin e infrastrukturës dhe planifikimit mjedisor. Para se të vijnë në Rutgers University, Mahesh punuar shkurtimisht në tranzit në masë dhe projektet historike e ruajtjes në Indi. Ai gjithashtu ka një diplomë univerzitare në Planifikim Urban nga Jawarharlal Nehru Universitetin Teknologjik (Indi).

Ommead Iraninejad | Hulumtues

3 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Studjuesit .

Ommead Iraninejad

Ommead Iraninejad është një nxënës i vitit të dytë mjeshtër në Shkollën e Rutgers University së Menaxhimit dhe Marrëdhënieve të Punës. Interesat Ommead përfshijnë ligjin e punës, udhëheqje korporative, vlerësimin e performancës, e aftësi të kufizuara në vendin e punës dhe sjelljes organizative. Ommead është senatori për Shkollën e Menaxhimit dhe Marrëdhënieve të Punës.

Aktualisht, Ommead është i punësuar në Bordin Kombëtar të Marrëdhënieve të Punës, si pedagog në Terren. Ai është duke punuar për Këshillin e Përgjithshëm, nën mbikëqyrjen e Drejtorit Rajonal të Rajonit 2. Përveç kësaj, planet e ardhshëm Ommead përfshijnë ndjekjen e një PhD në Universitetin Rutgers.

Elisa N. Baeza | Hulumtues

3 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Studjuesit .

Elisa N. Baeza

Elisa Baeza po ndjek një Master i Politikave Publike në Shkollën Bloustein i Planifikimit dhe Politikave Publike në Rutgers. Interesat e saj janë në zhvillimin e komunitetit, në mënyrë më specifike në kapital ekonomik, strehim të përballueshme, dhe të aseteve të zhvillimit të ulët mes-për-të moderuar familjeve me të ardhura urbane. Ajo është një tjetër diplomuar me infrastrukturën e Emigrantëve projektit Harta Rutgers.

Para Bloustein, Elisa punuar si një ofrues të shërbimit të drejtpërdrejtë në homeownership përballueshme dhe fushat e zhvillimit të të rinjve, ku ajo shërbeu ulët-to-të moderuar të ardhurat dhe popullsinë e imigrantëve në rrethin e Misionit dhe sektorit juglindje të San Francisco, CA.

Brian Stromberg | Hulumtues

1 Nën 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Studjuesit .

Brian Stromberg është një student i vitit të dytë PhD në Shkollën Bloustein e Planifikimit Urban dhe Politikës Publike si e pranverës 2011. Ndërsa studimin e tij përqendrohet në politikat e strehimit të përballueshëm dhe financave të strehimit, ai është i interesuar në të gjitha format e çështjeve sociale të drejtësisë. Brian mban një diplomë master në gjeografi nga Rutgers University. Teza e tij ishte në strehim kapitali të përbashkët dhe potenciali i tij për të krijuar ndryshime themelore në marrëdhëniet banesore dhe pronës. Hulumtimi i tij disertacion në Shkollën Bloustein do të ndërtojë në këtë punë, por me një fokus në trustet tokës komunitetit dhe implikimet e pranisë së tyre në rritje në politikat e strehimit të përballueshme.

Zymbyl Miller

9 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Studjuesit .

Miller u bashkua me Programin për Imigracionin dhe Demokraci në nëntor 2011 si një Associate Research. Përgjegjësitë e saj përfshijnë, shkrimin propozim, studime, dhe menaxhimin e projektit. Ajo gjithashtu shërben si Fakultetin zëvendësues në Departamentin e latin dhe hispanike Studime Karaibe, shkolla e Arteve dhe Shkencave.

Ajo është aktualisht ndjek Master saj të Arteve në Shkenca Politike në Rutgers. Interesat e saj kërkimore përfshijnë Karaibet amerikan dhe politikën etnike në SHBA, gratë në politikë, SHBA penale reformat e drejtësisë dhe të politikave të emigracionit. Miller është një me kohë të pjesshme lektor me Rutgers University dhe ka paraqitur disa nga punimet e saj në konferencat e të gjithë Amerikën Latine dhe Karaibe.

Para se të bashkohej EPID, disa nga përvojat e kaluara Miller-së janë duke punuar për zyrtarët lokale, shtetërore dhe federale të zgjedhur nga Nju Jorku, imigrimin, mbledhjen e fondeve politike, zhvillimit, dhe të punojnë mbi reformën e drejtësisë penale.

Ngjarjet e ardhshme

Na Kontaktoni