Burimet politike

CitizenshipWorks

6 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Politike .

Një website i dizajnuar për të ndihmuar emigrantët lundruar procesin e natyralizimit duke përfshirë përcaktimin e të drejtës, të kuptuarit se çfarë është e përfshirë në procesin e natyralizimit, dhe duke u përgatitur për testet e natyralizimit të ndryshme.

Website:

http://www.citizenshipworks.org/


CitizenshipWorks Text Messaging Fushata jep informacion në lidhje me natyralizim Lokale Ndihmës

Mar 7, 2012

CitizenshipWorks, një burim online përkushtuar për të rritur normat e natyralizimit në mesin e emigrantëve të privilegjuar, kohët e fundit njoftoi nisjen e fushatës mbarëkombëtare e mesazheve tekst, i cili dërgon informacion në lidhje me emigrantët e Shteteve të Bashkuara shtetësisë dhe i ndihmon ata për të hyrë në ndihmë falas ose me kosto të ulët ligjore në fushën e tyre.

” in Spanish) to 877877 and receive the location and contact information of nearby legal services providers as well as information about naturalization and alerts about upcoming naturalization workshops and events in their community. Përdoruesit mund Teksti "shtetësi" ("ciudadania" në spanjisht) në 877.877 dhe marrin vendin dhe informacionin e kontaktit të ofruesve të shërbimeve të afërta ligjore, si dhe informacion në lidhje me natyralizimin dhe alarme rreth seminareve natyralizimit ardhshme dhe ngjarjet në komunitetin e tyre. Në dispozicion në anglisht dhe spanjisht, fushata adreson nevojën paplotësuara për informacion në lidhje bërë një qytetar i SHBA dhe drejton përdoruesve të organizatave lokale që ofrojnë ndihmë natyralizimit.

Për më shumë informacion, ju mund të shkarkoni Release Press këtu:

Hispanas organizuar për Barazi Politike

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Politike .

SHPRESA është një organizatë jo-fitimprurëse, jo-partizane organizatë e angazhuar për të siguruar një zë kritik për të Latinas për të zhvilluar rritjen e tyre personale, prosperitet, dhe ndikim politik. Gjatë viteve, SHPRESA ka shërbyer komunitetit Latina me programimin inovativ që ofron zhvillimin e lidershipit, mundësitë e rrjeteve gjithë vendin, të mësuarit experiential, dhe një mbi një ndërveprim me zyrtarët vendorë, shtetërorë dhe federale dhe agjencive.

Website:

http://www.latinas.org/site/c.qwL6KiNYLtH/b.2247283/k.BE35/Home.htm

SHBA Qytetaria dhe Imigracioni i Shërbimit

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Politike .

SHBA Qytetaria dhe Imigracioni Services (USCIS) është agjenci qeveritare që mbikëqyr imigracionit të ligjshëm në Shtetet e Bashkuara. USCIS do të sigurojë premtimin e Amerikës si një komb i emigrantëve, duke siguruar informacion të saktë dhe të dobishme për klientët tanë, dhënien e Emigracionit dhe Nënshtetësisë përfitime, duke promovuar një vetëdijes dhe të kuptuarit e shtetësisë, dhe për të siguruar integritetin e sistemit tonë të emigracionit.

Website:

http://www.uscis.gov/portal/site/uscis


Qendra e re Multilingual Resource tani në dispozicion!

USCIS ka lansuar ri Qendrën Multilingual Resource . Kjo faqe do të shërbejë si një qendër për të gjitha materialet e USCIS ofruara në gjuhë të huaja, dhe përmban 13 përkthyer rishtazi "Si mund ta ..." udhëzon në kinezisht. Udhëzon në rrugë janë gjithashtu në dispozicion në spanjisht nëpërmjet faqes Español USCIS .


Materialet e reja Studimi në dispozicion!

Për të ndihmuar personat e studimit për testin e natyralizimit, ata kanë ngarkuar video, karta flash, dhe materiale të tjera për të ndihmuar aplikantët të përgatiten për gjuhën angleze nevojshme për provë. Ju mund të gjeni këto materiale këtu: http://tinyurl.com/32rwer4 .

Zyra ka edhe video të tjera, publikime, analiza praktikë dhe multimedia burime të destinuara për të plotësuar mësim në klasë (dhe për vetë-studim), u përqëndrua në pjesën e qytetar të testit. Ju mund të gjeni këto materiale këtu: http://tinyurl.com/6nwxbzm .

Emigracioni Politika Qendra

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Politike .

Politika e Emigracionit Center (IPC) është hulumtimi dhe krahun politik të Këshillit amerikan Emigracionit. Misioni IPC-së është për të krijuar një bisedë racional mbi emigracionin dhe integrimin emigrantëve. Nëpërmjet hulumtimit dhe analiza e saj, IPC ofron politikëbërësit, mediat dhe publikun e gjerë me informata të sakta në lidhje me rolin e imigrantëve dhe politikën e imigracionit në shoqërinë amerikane. Raportet IPC dhe materialet janë shpërndarë gjerësisht dhe mbështeten mbi të duke e shtypit dhe politikën krijuesit.

Website:

http://www.immigrationpolicy.org/

Kombëtare Emigracioni Forum

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Politike .

Forumi Emigracioni Kombëtar është organizata emigrant kryesor avokimit në vend me një mision për të avokuar për vlerën e emigrantëve dhe Imigracionit të kombit. Vizioni i nNëse është të krijojë politikën amerikane të imigracionit që nderon idealet e Amerikës, mbron dinjitetin njerëzor, reflekton kërkesat ekonomike të Amerikës, feston bashkimin familjar dhe ofron mundësi për progres.

Website:

http://www.immigrationforum.org/

La Raza Centro Lega

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Politike .

La Raza Centro ligjor është një organizatë me bazë në komunitet ligjor i përkushtuar për fuqizimin e komuniteteve latin, emigrant dhe të ardhura të ulëta të San Francisco për të avokuar për të drejtat e tyre civile dhe njerëzore. Ajo kombinon shërbimet ligjore, organizimin, avokim dhe shërbimet sociale për të ndërtuar pushtet dhe terren, si dhe aleanca drejt krijimit të një lëvizje për një shoqëri të drejtë.

Website:

http://techforpeople.net/ ~ lrcl / index.php

Mexicans dhe amerikanët Thinking bashku

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Politike .

MATT, meksikanët dhe amerikanët Menduarit bashku, është një bi-kombëtar, organizatë jo-partizan dhe jo-fitim. Me një prani të fortë në të dy Meksikë dhe Washington, DC, Matt është e angazhuar për një vizion të përbashkët mes prosperitetit meksikanë dhe amerikanëve. Matt imagjinon, krijon dhe zbaton rezultat-drejtuar programet dhe iniciativat të cilat ndryshojnë jetën çdo ditë.

Website:

http://www.matt.org/english/

Ngjarje të ardhshme

  1. Shtator
    15
    Sat

    1. Shoqëria 7 Konferenca Vjetore Latino Parenting @ Fëmijëve Faqja e New Jersey
    2. 09:30 Aleanca Latino Udhëheqja e New Jersey Konventës @ Rutgers University Center Punës Arsimit

Shiko Kalendari

Na Kontaktoni