Të Ndryshme

Grantmakers merren me emigrantëve dhe refugjatëve

6 Nën 2011 - nuk ka komente. Postuar nga ne Ndryshme .

GCIR është një organizatë kombëtare anëtarësimi për financuesit duke kërkuar për të: "Mëso për çështjet aktuale me në thellësi analiza, raporte kërkimore, dhe të dhënave online, veglat, dhe burimeve të përshtatura posaçërisht për grantmaker; Lidhu me financuesit tjetër nëpërmjet programeve, mbledhjeve dhe konferencave që shqyrtojnë prirjet e mëdha të emigracionit dhe se si ato ndikojnë komunitetet e ndryshme;. dhe të bashkëpunojnë me kolegët e grantmaking mbi strategjitë që forcojnë emigrant lidhur me financimin në nivel lokal dhe kombëtar "

Faqja Personale:

http://www.gcir.org/~~V

Na Kontaktoni