Marrëdhëniet e Punës

Punëtorët e brendshme të Bashkuara

Jan 7, 2012 - nuk ka komente. Postuar nga marrëdhënie pune .

E themeluar në vitin 2000, Punëtorët e brendshme e Bashkuara [DWU] është një organizatë e Karaibet, Latina dhe afrikane nannies, të colf, dhe kujdestarët e moshuar në Nju Jork, organizuar për pushtet, respekt, standardet e punës dhe të ndershme për të ndihmuar ndërtimin e një lëvizje për t'i dhënë fund shfrytëzimit dhe shtypjes për të gjithë.

Faqja Personale:

http://www.domesticworkersunited.org/~~V

Punëtor National Day Organizimi i Rrjetit

Jan 7, 2012 - nuk ka komente. Postuar nga marrëdhënie pune .

NDLON përmirëson jetën e punëtorëve ditore në Shtetet e Bashkuara. Për këtë qëllim, NDLON punon për bashkimin dhe e forcon është organizata anëtare të jetë më strategjike dhe efikase në përpjekjet e tyre për të zhvilluar lidershipin, mobilizimin, organizimin dhe punëtorë në ditë në mënyrë që të mbrojë dhe për të zgjeruar punën e tyre civile dhe të drejtat e njeriut. NDLON nxit mjedise të sigurta shumë humane për punëtor ditë, burra dhe gra, për të fituar një jetesë, të kontribuojnë në shoqëri dhe të integrohen në komunitet.

Faqja Personale:

http://www.ndlon.org/~~V

ImmigrationWorks

Jan 7, 2012 - nuk ka komente. Postuar nga marrëdhënie pune .

ImmigrationWorks SHBA është një organizatë kombëtare avancimin e emigracionit reformë që punon për të gjithë amerikanët - punëdhënësve, punëtorëve dhe qytetarëve. Qëllimet e saj binjake: për të edukuar publikun në lidhje me përfitimet e emigracionit dhe për të ndërtuar një rrymë elektoratin baze ne favor të së drejtës më të mirë - pronarët e bizneseve dhe të tjerët nga të gjithë Amerikën të gatshëm të flasin dhe të kërkojnë një rishikim.

Faqja Personale:

http://www.immigrationworksusa.org/~~V

Aziatike Pacific American Aleanca e Punës

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga marrëdhënie pune .

E themeluar në vitin 1992, aziatike Pacific amerikan i Punës Aleanca (APALA), AFL-CIO, është organizata e parë dhe të vetëm kombëtar i Azisë e Paqësorit Amerikan (APA) anëtarë të sindikatave. Që nga themelimi i saj, APALA ka luajtur një rol të veçantë në trajtimin e çështjeve në vendin e punës të anëtarëve 660.000 APA sindikale dhe si urë në mes të lëvizjes punëtore më të gjerë dhe të komunitetit APA. Mbështetur me mbështetje të fortë të AFL-CIO, APALA ka 13 kapituj dhe para-kapituj dhe një zyrë kombëtare në Uashington, DC

Faqja Personale:

http://www.apalanet.org/~~V

Punëtorët e Bashkuara të Amerikës (Farm Federata Amerikane e Punës dhe Kongresi i Organizatave Industriale)

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga marrëdhënie pune .

UFW është një sindikatë që përfaqëson punëtorët amerikanë bujqësore.

Website

http://www.ufw.org/~~V

Punës Këshilli për të Amerikës Latine Avancimin

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga marrëdhënie pune .

LCLLA Kombëtar është një hispanike sindikale shoqatë që përfaqëson 1.4 milion meshkuj hispanike e punës dhe gratë në 43 sindikatat ndërkombëtare në 45 kapituj në 17 shtete dhe Porto Riko. LCLAA përpiqet të arrijë dinjitetin shoqërore, drejtësinë ekonomike dhe politike dhe standardet më të larta të jetesës për çdo punëtor hispanike.

Faqja Personale:

http://www.lclaa.org/~~V

Departamenti Amerikan i Punës

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga marrëdhënie pune .

Departamenti amerikan i Punës listat e punës të lidhura Veprat të cilat janë aplikuar për emigrantët e SHBA

Website

http://www.dol.gov/dol/topic/discrimination/immdisc.htm

Ngjarjet e ardhshme

  1. Prill
    30
    Mon

    1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni