Emigracioni në pop kulturës

Emigracioni në Kulturës Popullore

21 Nën 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Imigracionit në pop kulturës .

ARGENTINES, portugalisht dhe Grekët

Kliko për të filluar duke dëgjuar ...

Nora Bayes

Aretha Franklin, Arlo Guthrie, Ruben Blades dhe Downs Lila kanë regjistruar të gjithë ata: këngët amerikane rreth imigracionit janë aq i vjetër sa Amerika vetë. Ndonjëherë simpatik, ndonjëherë me gjemba, ndonjëherë diçka në mes: Së bashku ata tregojnë historinë e përvojës amerikane.

Në këtë incizim optimiste nga 1920, "Argentines, portugalisht dhe grekët", poked Këngëtarja Nora Bayes fun në perceptimet e kulture atëhershëm të ri të emigrantëve. Bayes (lindur Goldberg) ishte një kompozitor dhe interpretues popullor. Martesat pesë e saj dhe të kaluarën misterioze (madje edhe miqtë e saj nuk e di se ku ajo ishte e lindur) ndihmoi të bëjë atë, sipas një mik, "magjepsës, të irritues, bujare, e pakujdesur-një personalitet të ndarë, një figurë interesante."

Këtu, ajo këndon e një vendi të dyja themeluar nga, dhe përmbytur me, emigrantët - dhe kështu me padurim. Jo vetëm që "ata" shesin gazetat tuaja dhe të shkëlqejë këpucët tuaja, ato gjithashtu marrin vende në metro, të përzënë makina më të shtrenjta, dhe të fitojë zemrat e vajzave loveliest. Dhe pse ata "nuk e di ligjin," kur vjen puna për të kënduar këngë patriotike, ajo është e Argentines, portugalisht dhe grekët që e di të gjitha fjalët.

Ngjarjet e ardhshme

  1. Prill
    30
    Mon

    1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni