Shëndetësor

Shërbimet shëndetësore aziatike

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shëndetësisë .

AESHB synon të shërbyer dhe për të avokuar për të Azisë dhe Paqësorit Island (API) të komunitetit, duke siguruar qasje në shërbimet shëndetësore, pavarësisht nga të ardhurat, statusi sigurimit, statusi emigracionit, gjuha, apo kultura. Si një pjesë e rëndësishme e këtij misioni, AESHB ofron shërbime në gjuhën angleze dhe tetë gjuhë aziatike: kineze (Mandarin dhe Cantonese), vietnamisht, koreane, Tagalog, Lao, Mien, dhe Khmer.

Faqja Personale:

http://www.asianhealthservices.org/handler.php?p=home

Hispanic-Shërbyer Profesione Shëndeti Shkollat, Inc

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shëndetësisë .

HSHPS është një organizatë jo-fitimprurëse e themeluar në vitin 1996 në përgjigje të urdhrit ekzekutiv të Presidentit 12900, "Excellence arsimor për amerikanët hispanikë." Shoqata është themeluar me mbështetjen e Departamentit Amerikan të Shëndetësisë dhe Shërbimeve Njerëzore si një pjesë e "Agjendës së tyre hispanike Iniciativën për të Veprimit. "HSHPS aktualisht përfaqëson 23 shkollat ​​mjekësore dhe 3 shkolla të shëndetit publik.

Faqja Personale:

http://www.hshps.org/~~V

Asociacioni i Ekzekutiv të Kujdesit Shëndetësor hispanike

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shëndetësisë .

AHHE është një organizatë kombëtare vullnetare duke kërkuar për të nxitur programet dhe politikat për të rritur praninë e hispanikëve në profesione të administratës shëndetësore. AHHE është organizata e parë kushtuar ekskluzivisht për drejtuesit hispanike kujdesit shëndetësor dhe për edukimin e industrinë e kujdesit shëndetësor në lidhje me tregun e kujdesit shëndetësor hispanike.

Faqja Personale:

http://www.ahhe.org/~~V

Hispanike Shoqata Dentare

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shëndetësisë .

Si një zë udhëheqës për shëndetin oral hispanike, kishte ofron shërbimin, arsimimin, avokim, dhe udhëheqjen për eliminimin e pabarazive shëndetin oral në bashkësinë hispanike.

Faqja Personale:

http://www.hdassoc.org/~~V

Aleanca Kombëtare për Shëndetin hispanike

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shëndetësisë .

NAHH synon të përmirësojë shëndetin e komuniteteve hispanike dhe të punojnë me të tjerët për të siguruar shëndetin për të gjithë. Aleanca Kombëtare për Shëndetin hispanike është burimi kryesor i vendit i informacionit mbi shëndetin hispanike dhe një avokat shkenca bazuar në komunitet dhe shtyrë për shëndetin.

Faqja Personale:

http://www.hispanichealth.org/~~V

Kombëtar Latina Shëndeti Rrjeti

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shëndetësisë .

Kombëtar Latina Shëndeti Network është një organizatë jo-fitimprurëse që adreson shqetësimet kritike shëndetësore që ndikojnë Latinas dhe familjet e tyre. NLHN zhvillon programe të reja shëndetësore që ndihmojnë të nxisë sjellje të mirëqenies dhe të shëndetshme dhe qëndrimet brenda komuniteteve latin të vendit. Si dhe krijimin dhe promovimin e udhëheqjes dhe partneriteteve shëndetësore të komunitetit në mbarë vendin.

Faqja Personale:

http://www.nlhn.net

Robert Wood Johnson Foundation

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Shëndetësisë .

Dru Robert Johnson Fondacioni është përmirësimi i kujdesit shëndetësor dhe të shëndetit të të gjithë amerikanëve të të gjitha racave, etnive dhe vende gjeografike. Qëllimi i RWJF është që të ndihmojë shoqëria transformohet për të mirë.

Faqja Personale:

http://www.rwjf.org/~~V

Na Kontaktoni