Arsimi Resources

Future Latino Udhëheqësit Camp Ligji

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Arsimit .

Future Latino Udhëheqësit Camp Ligji është një nëntë ditë program mbajtur nga HNBF në Uashington, DC dhe jep 25 studentëve latin të shkollës së mesme me mundësi për të mësuar më shumë për profesionin ligjor. Krijuar nga HNBF në vitin 2005, Camp Ligji ofron studentëve mundësi për të ardhur në DC dhe të mësojnë më shumë rreth procesit të aplikimit kolegj, të takohet me udhëheqës me ndikim latin, dhe turne kombëtar monumente dhe agjencitë e ndryshme qeveritare.

Kampi Ligji është ofruar me kosto të lirë! Nuk është një pakthyeshme pagesa prej $ 50 (heqja dorë nga tarifat janë dhënë në bazë të nevojës demonstruar) dhe kostoja e transportit për DC. HNBF është e angazhuar për të punuar me aplikantët e pranuara dhe familjet e tyre për të siguruar aftësinë e tyre për të marrë pjesë.

Kjo është një mundësi fantastike për studentët latin të shkollave të mesme që janë të interesuar në ligjin për të udhëtuar në Uashington dhe të lidheni me kolegët e tyre nga i gjithë vendi, si dhe plotësojnë Latinët e tjera të suksesshme.

Lidhja e internetit: http://www.hnbf.org/FLLLCGeneral.aspx

Aziatike Aleancës amerikan

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Arsimit .

Asian American Aleanca është një organizatë të përkushtuar për të informuar dhe këshilluar amerikanët aziatike në rrugën e tyre të ëndrrës amerikane. Ai ofron lajme dhe informacione të dobishme mbi çështjet e biznesit, politikës, ligjet e emigracionit të qeverisë, ligjet e sigurimeve shoqërore, pasurive të patundshme, arsim dhe informacion bursave. Ajo informon amerikanët aziatike në lidhje me çështjet e komuniteteve, sigurimet shëndetësore dhe organizatave që ndihmojnë në zgjidhjen e tyre.

Faqja Personale:

http://www.asianamericanalliance.com/Education.html~~V

Fondi hispanike bursa, (HSF)

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Arsimit .

Fondi hispanike Bursave (HSF) është më e madhe hispanike bursë-dhënies organizatë në popull. HSF njeh dhe shpërblen studentët e pazgjidhura hispanike në arsimin e lartë në të gjithë Shtetet e Bashkuara, Porto Riko dhe Ishujt Virgin SHBA. Këta studentë të përfaqësojë çdo rajon të vendit, qindra e institucioneve të arsimit të lartë dhe në çdo segment të komunitetit hispanik. E themeluar në vitin 1975, HSF ka dhënë më shumë se 53.000 bursa të madhe se $ 89.000.000.

Lidhja e internetit: http://www.hsf.net/

Latin American Studimet Association (LASA)

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Arsimit .

LASA është Shoqata më e madhe profesionale në botë për individët dhe institucionet e angazhuara në studimin e Amerikën Latine. Me mbi 5500 anëtarë, tridhjetë për qind e të cilëve banojnë jashtë Shteteve të Bashkuara, LASA është një Shoqata që sjell së bashku ekspertë në Amerikën Latine nga të gjitha disiplinat dhe përpjekjet e ndryshme në punë, në të gjithë globin.

Lidhja e internetit: http://lasa.international.pitt.edu/

Hispanik Sistemi Arsimor Telekomunikacionit (HETS)

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Arsimit .

HETS është një konsorcium telekomunikacionit e kolegje dhe universitete në Shtetet e Bashkuara dhe Porto Riko. Misioni i saj është për të zgjeruar aksesin e hispanikëve në arsimin e lartë dhe mundësitë e trajnimit përmes telekomunikacionit arsimore dhe të mësuarit në distancë. HETS anëtar të lidheni me njëri-tjetrin përmes një diversitet të telekomunikacionit dhe informacionit teknologjive. Këto teknologji mund të përfshijnë C-band sistem HETS rrjetit satelitor ose video ngjeshur përmes linjave telefonike ose ISDN. Të gjitha institucionet anëtare të lidheni me njëri-tjetrin nëpërmjet internetit.

Lidhja e internetit: http://www.hets.org/~~V

Shoqata hispanike e Kolegje dhe universitete, (HACU)

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Arsimit .

HACU është një shoqatë kombëtare përfaqësojnë kolegje dhe universitete të akredituara në Shtetet e Bashkuara ku studentë hispanike përbëjnë të paktën 25 për qind të regjistrimit të studentëve të përgjithshëm. Qëllimi HACU është për të sjellë së bashku kolegje dhe universitete, shkolla, korporatat, agjencitë qeveritare dhe individëve për të krijuar partneritete për: promovimin e zhvillimit të hispanike-shërbejnë kolegje dhe universitete, përmirësimin e aksesit për të dhe cilësia e mundësive postsecondary arsimore për studentët hispanike dhe takimi nevojat e industrisë, të biznesit dhe qeverisë përmes] zhvillimit dhe ndarjen e burimeve informacionit dhe ekspertizës.

Lidhja e internetit: http://www.hacu.net/hacu/default.asp

Shoqata Amerikane e Mësuesit e spanjisht dhe portugalisht, (AATSP)

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Arsimit .

Që nga fillimi i tij në vitin 1917, AATSP ka promovuar studimin dhe mësimin e gjuhëve hispanike, LUSO-braziliane, dhe të tjera të lidhura, letërsitë dhe kulturat në të gjitha nivelet. Nëpërmjet një shkëmbimin e informacionit pedagogjike dhe shkencore, AATSP inkurajon trashëgiminë dhe studimi gjuhën e dytë dhe mbështet projektet për këtë qëllim.

Lidhja e internetit: http://www.aatsp.org/~~V

Arsimi, Studentët e emigrantëve, Studentët refugjatëve, dhe anglisht Nxënësit

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Arsimit .

Ky vëllim tërheq vëmendjen në si mësues në të dyja nivelet fillore dhe të mesme mësojnë, avokojnë për të, dhe të mësojnë nga dhe rreth studentët emigrantë, fëmijët e emigrantëve, familjet e tyre, dhe të refugjatëve dhe familjet e tyre, shumë prej të cilëve janë edhe nxënësit e gjuhës angleze. Të përbashkëta për të gjitha kontributeve në këtë vëllim është qëndrimi që edukatorët dhe mësuesit mund të përmirësojë arsimin për refugjati emigrant,, dhe studentët e nxënësit angleze gjuhësore.

Lidhja e internetit: http://nsse-chicago.org/yearbooks.asp?cy=2010

Instituti Brookings

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Arsimit .

Ekspertët e emigracionit e Institutit Brookings janë shqyrtuar ndikimin demografik, ekonomik, social dhe politik të emigracionit në Shtetet e Bashkuara dhe nëpër botë.

Lidhja e internetit: http://www.brookings.edu/topics/immigration.aspx

Annie E. Casey Fondacioni

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Resources Arsimit .

Annie E. Casey Fondacioni është një organizatë private bamirëse, dedikuar për të ndihmuar ndërtimin e të ardhmes më të mira për fëmijët në nevojë në Shtetet e Bashkuara. Misioni primar i fondacionit është të nxisë politikat publike, të njeriut të shërbimit reformat dhe komuniteti që mbështet në mënyrë më efikase të plotësuar nevojat e fëmijëve të pambrojtur e sotme dhe të familjeve. Në ndjekje të këtij qëllimi, Fondacioni bën grante që i ndihmojnë shtetet, në qytetet dhe lagjet më të reja të modës, kosto-efektive përgjigjet këtyre nevojave.

Lidhja e internetit: http://www.aecf.org/~~V

Na Kontaktoni