Drejtat Civile Burimet

East Coast Asian American Student Union

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

ECAASU synon për të frymëzuar, edukuar, dhe fuqizimin e ata të interesuar në çështjet aziatike amerikane. Ajo përcakton qëllimet për të forcuar organizatat aziatike amerikane studentore nëpërmjet komunikimit ndëruniversitar në mënyrë që të shërbejë nevojave sociale dhe arsimore të studentëve aziatike amerikane, për të avancuar barazinë sociale të pakicave duke eliminuar paragjykimet dhe diskriminimin, mbrojtjen e të drejtave njerëzore dhe qytetare, dhe luftimin e racizmit dhe urrejtjes Krimet nga veprimtarive të lejuara sipas nenit 501 (c) (3) të Kodit, për të inkurajuar amerikanët aziatike për të marrë pjesë në procesin zgjedhor përmes jo-partizane dhe të paanshëm regjistrimin e votuesve, të merrni-nga-e-votë, dhe disqet edukimit të zgjedhësve që nuk janë të kufizuar në një periudhë zgjedhore dhe janë kryer në më shumë se pesë shtete, dhe për të nxitur ndërtimin e komunitetit dhe mirëkuptimit të ndërsjellë në mesin e amerikanëve aziatike me nacionaliteteve të ndryshme dhe të gjithë njerëzit të ngjyrës.

Faqja Personale:

http://www.ecaasu.org/site/

LatinoJustice Puerto Rican Legal Defense dhe Fondi Arsimi

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

PRLDEF LatinoJustice kampionëve të një shoqërie të barabartë. Duke përdorur fuqinë e ligjit së bashku me avokim dhe edukimit, LatinoJustice PRLDEF mbron mundësi për të gjithë Latinët që të ketë sukses në shkollë dhe të punojnë, të përmbushë ëndrrat e tyre, dhe të mbështetur familjet dhe komunitetet e tyre.

Faqja Personale:

http://prldef.org/index.html

Puerto Rican Koalicioni Kombëtar, Inc

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

NPRC synon të forcojë në mënyrë sistematike dhe të rritur sociale, politike, ekonomike dhe mirëqenien e Ricans Puerto gjithë Shtetet e Bashkuara dhe në Porto Riko me një fokus të veçantë në më të pambrojtur.

Faqja Personale:

http://www.bateylink.org/~~V

Këshilli Kombëtar i La Raza

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

NCLR është një kompani private, jofitimprurëse, jopartiake, i përjashton nga taksat organizatë e themeluar në vitin 1968 për të ulur varfërinë dhe diskriminimin, dhe për të përmirësuar mundësitë e jetës për amerikanët hispanikë. NCLR është më e madhe elektorale organizatë me bazë kombëtare hispanike, shërbejnë të gjitha grupeve hispanike shtetësinë në të gjitha rajonet e vendit.

Faqja Personale:

http://www.nclr.org/~~V

Konferenca Udhëheqja për të Drejtat Civile

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

Konferenca Udhëheqja për të Drejtat Civile dhe njerëzore është një koalicion i ngarkuar nga anëtarësia e saj të larmishme të më shumë se 200 organizata kombëtare për të promovuar dhe mbrojtur të drejtat civile dhe njerëzore të të gjithë personave në Shtetet e Bashkuara. Nëpërmjet avokim dhe sensibilizim ndaj votuesve në shënjestër, Konferenca Lidershipit punon në drejtim të qëllimit për një shoqëri më të hapur dhe vetëm - një Amerikë si të mirë si idealet e saj.

Faqja Personale:

http://www.civilrights.org

Cesar E. Chavez Fondacioni

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

Cesar E. Chavez Fondacioni është një organizatë jo-fitimprurëse bamirëse, e cila synon të maksimizuar potencialin njerëzor për të përmirësuar komunitetet me ruajtjen, promovimin dhe zbatimin e trashëgiminë dhe vlerat universale të të drejtave civile liderit Chavez Cesar E..

Faqja Personale:

http://www.cesarechavezfoundation.org/~~V

Lidhja e Qytetarëve të Bashkuara të Amerikës Latine

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

LULAC është më i vjetër dhe më e madhe Latino drejtat civile organizatë në Shtetet Bashkuara të Amerikës. LULAC ka për qëllim të avancojë gjendjen ekonomike, niveli arsimor, ndikimi politik,, strehimin shëndetësor dhe të drejtat civile të popullsisë hispanike të Shteteve të Bashkuara.

Faqja Personale:

http://lulac.org/about/mission/~~V

Dominikane American National Tryeza

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

Dominikane-American National Tryeza (DANR) është një organizatë jo-partizane, jo-fitimprurëse korporatë duke kërkuar për të sjellë së bashku zërat e ndryshme të të gjithë njerëzve me origjinë Domenikane në Shtetet e Bashkuara. DANR është një forum kombëtar për planifikimin, të analizës dhe veprim për të përparuar e arsimore, ekonomike, interesat ligjore, sociale, kulturore dhe politike të amerikanëve Domenikane. Ai synon të sigurojë për SHBA Dominicans ushtrimin e plotë të të drejtave dhe lirive të garantuara në Kushtetutën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Faqja Personale:

http://danr.org/~~V

Edukuar komunitetet hispanike

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

CNC është një organizatë jo-fitimprurëse duke ofruar shërbime të njeriut për personat në nevojë nga të gjitha grupet racore dhe etnike. CNC ndihmon individët që të bëhen të pavarur dhe ndërton ura në mes komuniteteve të ndryshme të Amerikës.

Faqja Personale:

http://www.cnc.org/mission.php

American Emigracioni Këshilli

30 tetor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

Emigracioni amerikan Këshilli synon të forcojë Amerikën duke respektuar historinë e saj emigrantit dhe formimin si amerikanët menduar dhe vepruar drejt emigracionit tani dhe në të ardhmen. Emigracioni amerikan Këshilli ekziston për të promovuar pasuri prosperitet dhe kulturor të SHBA duke edukuar qytetarët për kontributet të qëndrueshme të emigrantëve të Amerikës, në këmbë për politikat e imigracionit të ndjeshme dhe human që reflektojnë vlerat amerikane, duke insistuar se ligjet e imigracionit të miratohet dhe të zbatohet në një mënyrë që të drejtat e nderon themelore kushtetuese dhe njerezore, dhe duke punuar pa pushim për të arritur drejtësi dhe drejtësi për emigrantët sipas ligjit.

Faqja Personale:

http://www.immigrationpolicy.org/~~V

Ngjarjet e ardhshme

  1. Prill
    30
    Mon

    1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni