Fakulteti lidhur

Dr Robyn Rodriguez

3 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Fakultetin anëtarësuar .

Robyn Rodriguez

Robyn Rodriguez

Dr Robyn M. Rodriguez është një sociolog i cili ka punuar në punë transnacional dhe modelet e migrimit, veçanërisht në lidhje me Filipinas në Shtetet e Bashkuara. Interesat Rodriguez e kërkimore dhe kontaktet profesionale të dyja ofrojnë avantazhe të dallueshme ndaj projektit.

Dr Käthe Newman

3 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Fakultetin anëtarësuar .

Kathe Newman

Käthe Newman

Dr Käthe Newman, me terren-thyer punën e saj në krizën foreclosure, në mënyrë të veçantë ndikimi i saj në komunitetet e ngjyrës në dhe rreth Newark, të vjen për të RIIM me ekspertizën si një studiues dhe lidhjet e gjera me OBK rreth shtetit. Si një projektues urban, ajo gjithashtu ofron ekspertizë në lidhje me gjeografinë e komuniteteve të imigrantëve.

Dr James DeFillippis

3 nëntor 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Fakultetin anëtarësuar .

James DeFillippis

James DeFillippis

Dr James DeFilippis ka një sfond të planifikimit urban, por ka shkruar gjerësisht në lidhje me zhvillimin e komunitetit dhe çështjet e strehimit. Për qëllime të RIIM, puna më e rëndësishme DeFilippis s Gallery përfshin ndikimin në komunitet bazuar në organizata që ka rezultuar nga transferimin e shtetit të mirëqenies gjatë dekadës së kaluar dhe një gjysmë.

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Mar
  14
  Martohem me

  1. Workshop IRS Music: Për 501 Vogla dhe të Mesme (c) (3) 's
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni