Qasja arsimit të lartë

Dream Akti Ekspert Olivas flet në Rutgers [Video]

17 Nën 2011 - nuk ka komente. Postuar nga Qasja arsimit të lartë .

Më 10 mars në 3, Profesor Michael A. Olivas, i Universitetit të Houston Fakultetit Juridik, foli në lidhje me emigracionin dhe qasjen në arsimin e lartë, në një bisedë me titull:

Unë kisha një ëndërr (Akti): Migrimi, arsimin e lartë, dhe shpresoj

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Shkurt
  15
  Martohem me

  1. Neo 4:30 PM - afrikano - amerikanët
 3. Shkurt
  16
  Thu

  1. 02:15 HERMANOS en el Camino (Vëllezërit në Rrugën) - Të drejtat e migrantit në Meksikë

Përkthyes

Na gjeni në Facebook

Na Kontaktoni