Kalendar

Çdo javë një shumëllojshmëri të gjerë të ngjarjeve për profesionistët që punojnë në çështjet e emigracionit të zhvillohet rreth shtetit.
Të gjitha seminare, trajnime, konferenca dhe takime vërejtur këtu janë falas dhe të hapura për publikun nëse nuk shënohet ndryshe.
Për të verifikuar detajet e një ngjarjeje, ndiqni lidhjen ose telefononi për të verifikuar.
Për të paraqitur një ngjarje për të postuar në kalendar, dërgoni atë për të amann@rutgers.edu~~pobj .

Filter: Kategoritë
  • Për Avokim
  • Arsimor
  • Trajnimi

Korrik 2012

Diell Mon Tue Martohem me Thu Fri Sat
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
kliko kudo për detaje
@ House Park of New Jersey 10:00 am Family SPAN Fun Day 2012 @ House Park të New Jersey
10:00 am Fun SPAN Family Dita 2012
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Na Kontaktoni