Kalendar

Çdo javë një shumëllojshmëri të gjerë të ngjarjeve për profesionistët që punojnë në çështjet e imigracionit të zhvillohet rreth shtetit.
Të gjitha seminare, trajnime, konferenca dhe takime në dukje këtu janë falas dhe të hapura për publikun, përveç nëse tregohet ndryshe.
Për të verifikuar detajet e një ngjarje, ndiqni lidhjen për të verifikuar ose telefononi.
Të paraqesin një ngjarje për të postuar në kalendar, dërgoni atë në randic@eagleton.rutgers.edu .

Filter: Temat
 • Mbrojtje
 • Arsimor
 • Stërvitje
Tags
 • rrugicë së Ajnshtajnit (1)
 • emigracionit (1)

Shtator 2012

Diell Mon Tue Martohem me Thu Fri Sat
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Përmbledhje:

Të shtunën, 15 shtator Shoqëria e Fëmijëve Faqja e Nju Xhersit do të pret konferencën e 7 të saj Vjetor Latino Parenting në nder të Hispanic [...]

klikoni kudo për detaje
(all-day) Shoqëria 7 vjetor Conf Latino Parenting ... @ Fëmijëve Faqja e New Jersey (të gjitha ditore)
7 Konferenca Vjetore Latino Parenting
Përmbledhje:

New Brunswick, NJ (12 gusht) -. Aleanca Latino Udhëheqja e New Jersey ("LLANJ"), më e madhe mbarë shtetin Nju Xhersi e organizatës jo partiake Latino avokim, do të mbajë konventën e saj [...]

klikoni kudo për detaje
@ Rutgers University Labor Education Center 09:30 Latino Udhëheqja Aleanca o ... @ Rutgers University Punës Qendra për Arsim
09:30 Aleanca Latino Udhëheqja e New Jersey Konventës
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Përmbledhje:

Regjistrohu tani!

klikoni kudo për detaje
@ Trayes Hall - Douglass Campus Center 07:00 Aksioni pm shtyrë për fëmijërinë e Ar ... @ Trayes Hall - Douglass Campus Center
7:00 pm Aksioni i shtyrë për të sapoardhurit Fëmijëria Sesionin Informacion me Joanne Gottesman
28
29
30

Ngjarje të ardhshme

 1. Shtator
  15
  Sat

  1. Shoqëria 7 Konferenca Vjetore Latino Parenting @ Fëmijëve Faqja e New Jersey
  2. 09:30 Aleanca Latino Udhëheqja e New Jersey Konventës @ Rutgers University Center Punës Arsimit

Shiko Kalendari

Na Kontaktoni