Kalendar

Çdo javë një shumëllojshmëri të gjerë të ngjarjeve për profesionistët që punojnë në çështjet e emigracionit të zhvillohet rreth shtetit.
Të gjitha seminare, trajnime, konferenca dhe takime vërejtur këtu janë falas dhe të hapura për publikun nëse nuk shënohet ndryshe.
Për të verifikuar detajet e një ngjarjeje, ndiqni lidhjen ose telefononi për të verifikuar.
Për të paraqitur një ngjarje për të postuar në kalendar, dërgoni atë për të amann@rutgers.edu~~pobj .

Filter: Kategoritë
 • Për Avokim
 • Arsimor
 • Trajnimi
Tags
 • rrugicë Einstein (1)
 • emigracioni (1)

Gusht 2012

Diell Mon Tue Martohem me Thu Fri Sat
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Përmbledhje:

Të mërkurën, gusht 22, 2012, 7:30 pm nga në 9:00 pm (Lindore), SHBA Nënshtetësia dhe Emigracionit Shërbimet do të zhvillojë një seancë kombëtar spanjisht në gjuhën mbështjell si [...]

kliko kudo për detaje
19:30 USCIS: mbështjell spanjisht Language
19:30 USCIS: mbështjell spanjisht Language
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ngjarjet e ardhshme

 1. Gusht
  22
  Martohem me

  1. 19:30 USCIS: mbështjell spanjisht Language
 2. Shtator
  15
  Sat

  1. Shoqëria 7 vjetor Konferenca Latino Parenting @ Fëmijëve Faqja e New Jersey

Shiko Calendar

Na Kontaktoni