Kalendar

Çdo javë një shumëllojshmëri të gjerë të ngjarjeve për profesionistët që punojnë në çështjet e emigracionit të zhvillohet rreth shtetit.
Të gjitha seminare, trajnime, konferenca dhe takime vërejtur këtu janë falas dhe të hapura për publikun nëse nuk shënohet ndryshe.
Për të verifikuar detajet e një ngjarjeje, ndiqni lidhjen ose telefononi për të verifikuar.
Për të paraqitur një ngjarje për të postuar në kalendar, dërgoni atë për të amann@rutgers.edu~~pobj .

Categories ▾
 • Për Avokim
 • Arsimor
 • Trajnimi

Prill 2012

Sot
Diell Mon Tue Martohem me Thu Fri Sat
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Përmbledhje:

Kliko këtu për më shumë informacion dhe për t'u regjistruar!

kliko kudo për detaje
Politika 5:00 pm Emigracioni dhe Futur ...
Politika 5:00 pm Emigracioni dhe e ardhmja e Integrimit Emigrantëve
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Përmbledhje:

Konferenca e këtij viti do të mbahet në Universitetin Monmouth, më 23 prill 2012 nga ora 8:30 am deri në 1:30 pm. Kjo konferencë do të japë informacion në lidhje me aktuale [...]

kliko kudo për detaje
8:30 am Aktorët Emigracioni Confere ...
8:30 am Aktorët Emigracioni Konferenca 2012
24
25
26
27
28
29
30
Përmbledhje:

New York Koalicioni Emigracionit (NYIC) dhe Partneritetit Kombëtar për amerikanët e reja do të sigurojë një ligjin e imigracionit kursit të trajnimit. Ky trajnim mund të [...]

kliko kudo për detaje
Trajnimi Emigracioni Ligji Kursi (të gjitha ditore)
Ligji Emigracioni Training Course

Ngjarjet e ardhshme

 1. Prill
  23
  Mon

  1. 8:30 am Aktorët Emigracioni Konferenca 2012
 2. Prill
  30
  Mon

  1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni