Kalendar

Çdo javë një shumëllojshmëri të gjerë të ngjarjeve për profesionistët që punojnë në çështjet e emigracionit të zhvillohet rreth shtetit.
Të gjitha seminare, trajnime, konferenca dhe takime vërejtur këtu janë falas dhe të hapura për publikun nëse nuk shënohet ndryshe.
Për të verifikuar detajet e një ngjarjeje, ndiqni lidhjen ose telefononi për të verifikuar.
Për të paraqitur një ngjarje për të postuar në kalendar, dërgoni atë për të amann@rutgers.edu~~pobj .

Categories ▾
 • Për Avokim
 • Arsimor
 • Trajnimi

Shkurt 2012

Sot
Diell Mon Tue Martohem me Thu Fri Sat
1
Përmbledhje:

Pjesa II e tonë Seria padokumentuar jeton Film, NJOHJA çmuar interweaves tregimet transformuese të studentëve në studimet meksikane amerikanë (MAS) Programi në Tucson [...]

kliko kudo për detaje
03:45 FILM pm: Njohuri të çmuar
03:45 FILM pm: Njohuri të çmuar
2
3
Përmbledhje:

ARE YOU READDDDDDYYYYYYY? 12 vjet kanë kaluar dhe është Viti i Dragoit një herë! AACC po pret Pan tonë aziatike Lunar New [...]

kliko kudo për detaje
07:00 Asian American Qendra Kulturore & # ...
Pan 7:00 aziatike kulturore amerikane Qendrës Aziatike Lunar New Year - Viti i Dragoit
4
5
6
7
Përmbledhje:

Më 6 shkurt Display përmes 30 mars. Thirrje ritmike nga bateri Porto Riko së. Një urgjencë për të rimarrë kohën e humbur. Gëzimi i dhënë artit. Lindur në Ponce, [...]

kliko kudo për detaje
EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe M. ..
EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
8
9
Përmbledhje:

Në nder të 40 vjetorit La Casa de Don Pedro-s, bashkohen me ne për një bisedë stimuluese dhe të mësojnë në lidhje me vendin LA CASA në historinë e [...]

kliko kudo për detaje
8:30 jam ", Dje Sot dhe Tomo ...
8:30 am "Dje, Sot dhe Nesër" Paneli Biseda
Përmbledhje:

Pjesa I tonë Seria padokumentuar jeton Film, Gazetat ndjek historitë personale të pesë studentëve pa dokumenta dhe kombëtar baze lëvizje të punës për të kaluar [...]

kliko kudo për detaje
07:00 FILM pm: Gazetat: Tregimet e Undocum ...
07:00 FILM pm: Gazetat: tregime e Rinisë padokumentuar
10
Përmbledhje:

Muzika fillon në orën 8:00 me "Big Rich & Soul7" Band Jazz POEZI fillon në 8:30 pm Sharp. Kjo është Java n Jazz parë 'të [...]

kliko kudo për detaje
20:00 Zi Douglass Nxënësit ...
20:00 e paraqet Kongresi: 12-vjetor "Jazz" i nxënësve Douglass Black N Java "Multicultural Night Poezi
11
Përmbledhje:

PO!!, Koha që e saj e vitit përsëri, në qoftë se keni humbur nga të vitit të kaluar ky është një tjetër shans. Vitin e kaluar kemi sjellë Moda Lartë të [...]

kliko kudo për detaje
05:00 Trego Moda TWESE Vjetor
05:00 Trego Moda TWESE Vjetor
12
13
14
15
kliko kudo për detaje
16:30 Neo - afrikano - Amer ...
Neo 4:30 PM - afrikano - amerikanët
16
kliko kudo për detaje
02:15 HERMANOS en el Camino (Vëllezërit ...
02:15 HERMANOS en el Camino (Vëllezërit në Rrugën) - Të drejtat e migrantit në Meksikë
17
18
19
20
Përmbledhje:

Join Rutgers-Newark nga adhuruesit komunitetin për një diskutim paneli dhe forum të hapur dhe në një prej çështjeve më të debatueshme të ditës: emigracioni

kliko kudo për detaje
DREAM 05:30 Akti - Forum i Hapur
DREAM 05:30 Akti - Forum i Hapur
Përmbledhje:

"So-quajtur My Enemy" Ekzaminimi i ndjekur nga diskutimet me Drejtori, Lisa Gossels KUR: Feb 20, 19:30 KU: Lounge Douglass, Douglass Student Center (akuza për Dijes [...]

kliko kudo për detaje
19:30 ashtuquajturat im Armiku Film Screening
19:30 ashtuquajturat im Armiku Film Screening
21
22
Përmbledhje:

Bashkohu me ne si ne ecin 12 milje nga këmbësorëve në Ellis Island (një simbol i fuqishëm i historisë së vendit tonë të mirëpritur emigrantët), për të [...]

kliko kudo për detaje
10:00 am haxhin 3rd Vjetor nga Ellis ...
10:00 am haxhin 3rd Vjetor nga Ellis Island në Qendrën e Paraburgimit Elizabeth
23
Përmbledhje:

Disa 100.000 imigrantë të miturit e pashoqëruar kalojnë kufirin SHBA-Meksikë. Në çdo kohë të dhënë, një mesatare prej 700 të miturit e pashoqëruar janë duke u arrestuar nga SHBA [...]

kliko kudo për detaje
07:00 FILM pm: Fëmijët në Askujt ...
07:00 FILM pm: Fëmijët në Toka e Askujt
24
25
Përmbledhje:

Shoqata hispanike Bar i New Jersey-it, në koordinim me Shën Marisë së Kishës supozim, është duke siguruar një shërbim falas ngjarje të komunitetit të drejtë: Qytetare [...]

kliko kudo për detaje
1:00 pm dygjuhësore Klinika Ligjore
1:00 pm dygjuhësore Klinika Ligjore
26
27
28
Përmbledhje:

Giannina Braschi është një nga shkrimtarët më me influencë dhe të gjithanshëm Porto Riko për të, të poezisë dhe fiction ese. Në të ri punës së saj shpërthyese të fiksionit, Shtetet e Bashkuara [...]

kliko kudo për detaje
19:30 LEXUAR: Liberty ndjek: A Rea ...
07:30 lexim pm: Në vazhdim të Liberty: Një lexim nga Giannina Braschi
29
Përmbledhje:

Efektiviteti i organizatës tuaj jofitimprurëse në realizimin e misionit të tij dhe në ngritjen e fondeve varet nga forca e markë e saj - ajo që njerëzit perceptojnë [...]

kliko kudo për detaje
02:00 Vlerësoni marke juaj: Si të Asse ...
02:00 Vlerësoni marke juaj: Si të Vlerësoni marke jofitimprurës juaj për të krijuar një strategji efektive Marketing

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Mar
  14
  Martohem me

  1. Workshop IRS Music: Për 501 Vogla dhe të Mesme (c) (3) 's
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni