Kalendar

Çdo javë një shumëllojshmëri të gjerë të ngjarjeve për profesionistët që punojnë në çështjet e imigracionit të zhvillohet rreth shtetit.
Të gjitha seminare, trajnime, konferenca dhe takime në dukje këtu janë falas dhe të hapura për publikun, përveç nëse tregohet ndryshe.
Për të verifikuar detajet e një ngjarje, ndiqni lidhjen për të verifikuar ose telefononi.
Të paraqesin një ngjarje për të postuar në kalendar, dërgoni atë në randic@eagleton.rutgers.edu .

Filter: Temat
 • Mbrojtje
 • Arsimor
 • Stërvitje
Tags
 • rrugicë së Ajnshtajnit (1)
 • emigracionit (1)

Gusht 2012

Diell Mon Tue Martohem me Thu Fri Sat
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Përmbledhje:

Më e mërkurë, gusht 22, 2012, 19:30-09:00 (Lindore), SHBA Shtetësisë dhe Shërbimeve të Emigracionit do të zhvillojë një seancë kombëtar Spanjisht-Gjuha mbështjell si [...]

klikoni kudo për detaje
19:30 USCIS: mbështjell Spanjisht Gjuha
19:30 USCIS: mbështjell Spanjisht Gjuha
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ngjarje të ardhshme

 1. Shtator
  15
  Sat

  1. Shoqëria 7 Konferenca Vjetore Latino Parenting @ Fëmijëve Faqja e New Jersey
  2. 09:30 Aleanca Latino Udhëheqja e New Jersey Konventës @ Rutgers University Center Punës Arsimit

Shiko Kalendari

Na Kontaktoni