Instituti Brookings

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Resources Arsimit .

Ekspertët e emigracionit e Institutit Brookings janë shqyrtuar ndikimin demografik, ekonomik, social dhe politik të emigracionit në Shtetet e Bashkuara dhe nëpër botë.

Lidhja e internetit: http://www.brookings.edu/topics/immigration.aspx

Ngjarjet e ardhshme

 1. Shkurt
  7
  Tue

  1. EKSPOZITE 4:30 pm: Imazhet e humbjes dhe kujtesë të përbashkët: Piktura nga Magda Luccioni
 2. Shkurt
  15
  Martohem me

  1. Neo 4:30 PM - afrikano - amerikanët
 3. Shkurt
  16
  Thu

  1. 02:15 HERMANOS en el Camino (Vëllezërit në Rrugën) - Të drejtat e migrantit në Meksikë

Përkthyes

Na gjeni në Facebook

Na Kontaktoni