Brian Stromberg | Hulumtues

1 Nën 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Studjuesit .

Brian Stromberg është një student i vitit të dytë PhD në Shkollën Bloustein e Planifikimit Urban dhe Politikës Publike si e pranverës 2011. Ndërsa studimin e tij përqendrohet në politikat e strehimit të përballueshëm dhe financave të strehimit, ai është i interesuar në të gjitha format e çështjeve sociale të drejtësisë. Brian mban një diplomë master në gjeografi nga Rutgers University. Teza e tij ishte në strehim kapitali të përbashkët dhe potenciali i tij për të krijuar ndryshime themelore në marrëdhëniet banesore dhe pronës. Hulumtimi i tij disertacion në Shkollën Bloustein do të ndërtojë në këtë punë, por me një fokus në trustet tokës komunitetit dhe implikimet e pranisë së tyre në rritje në politikat e strehimit të përballueshme.

Na Kontaktoni