Asha Mattai | Intern

16 Nën 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Shtabin e më gjerë .

Unë jam një marrëdhënie të punës dhe të punësimit të mëdha (BA), me një të mitur të dyfishtë në Studime të Azisë Jugore dhe gratë dhe Studime Gjinore në Rutgers University. Unë jam i interesuar për të punuar në sektorin jo-fitimprurës, pasi kam diplomuar në maj 2012. Unë jam një praktikues Reiki dhe unë gëzojnë gatim dhe leximin në kohën time të lirë. Përmes të mësuarit në lidhje me punëtorët dhe të drejtat e tyre në klasat e studimeve të Punës, unë u bë i interesuar në çështjet e emigracionit. Programin Eagleton për Imigracionin dhe Demokraci ka punë e madhe, dhe të mësuarit në lidhje me komunitetet e imigrantëve në Nju Xhersi ka qenë një përvojë e madhe për mua.

Përkthyes

Facebook

Na Kontaktoni