Aziatike Pacific American Aleanca e Punës

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga marrëdhënie pune .

E themeluar në vitin 1992, aziatike Pacific amerikan i Punës Aleanca (APALA), AFL-CIO, është organizata e parë dhe të vetëm kombëtar i Azisë e Paqësorit Amerikan (APA) anëtarë të sindikatave. Që nga themelimi i saj, APALA ka luajtur një rol të veçantë në trajtimin e çështjeve në vendin e punës të anëtarëve 660.000 APA sindikale dhe si urë në mes të lëvizjes punëtore më të gjerë dhe të komunitetit APA. Mbështetur me mbështetje të fortë të AFL-CIO, APALA ka 13 kapituj dhe para-kapituj dhe një zyrë kombëtare në Uashington, DC

Faqja Personale:

http://www.apalanet.org/~~V

Na Kontaktoni