Annie E. Casey Fondacioni

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Resources Arsimit .

Annie E. Casey Fondacioni është një organizatë private bamirëse, dedikuar për të ndihmuar ndërtimin e të ardhmes më të mira për fëmijët në nevojë në Shtetet e Bashkuara. Misioni primar i fondacionit është të nxisë politikat publike, të njeriut të shërbimit reformat dhe komuniteti që mbështet në mënyrë më efikase të plotësuar nevojat e fëmijëve të pambrojtur e sotme dhe të familjeve. Në ndjekje të këtij qëllimi, Fondacioni bën grante që i ndihmojnë shtetet, në qytetet dhe lagjet më të reja të modës, kosto-efektive përgjigjet këtyre nevojave.

Lidhja e internetit: http://www.aecf.org/~~V

Na Kontaktoni