American Emigracioni Avokatët Shoqata

Jan 7, 2012 - nuk ka komente . Postuar nga resurset ligjore .

Avokatët e Emigracionit American Association (AILA) është shoqatë kombëtare e mbi 11.000 avokatëve dhe profesorëve të ligjit që e praktikojnë dhe mësojnë ligjin e imigracionit.

Faqja Personale:

http://www.aila.org/~~V

Na Kontaktoni