American Miqtë Shërbimi Komiteti

Jan 7, 2012 - nuk ka komente . Postuar nga resurset ligjore .

American Miqtë Shërbimi Komiteti (AFSC) është një organizatë kuakeri që përfshin njerëzit e besimeve të ndryshme të cilët janë të angazhuar për drejtesise shoqerore, paqes dhe shërbimit humanitar. Puna jonë bazohet në parimet e Shoqërisë së Miqve Fetare, besimi në vlerën e çdo personi dhe besimi në fuqinë e dashurisë për të kapërcyer dhunën dhe padrejtësinë.

Website

http://www.afsc.org

Ngjarjet e ardhshme

Nuk ka ngjarje të ardhshme.

Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni