Shoqata Amerikane e Mësuesit e spanjisht dhe portugalisht, (AATSP)

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Resources Arsimit .

Që nga fillimi i tij në vitin 1917, AATSP ka promovuar studimin dhe mësimin e gjuhëve hispanike, LUSO-braziliane, dhe të tjera të lidhura, letërsitë dhe kulturat në të gjitha nivelet. Nëpërmjet një shkëmbimin e informacionit pedagogjike dhe shkencore, AATSP inkurajon trashëgiminë dhe studimi gjuhën e dytë dhe mbështet projektet për këtë qëllim.

Lidhja e internetit: http://www.aatsp.org/~~V

Ngjarjet e ardhshme

 1. Prill
  23
  Mon

  1. 8:30 am Aktorët Emigracioni Konferenca 2012
 2. Prill
  30
  Mon

  1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni