American Emigracioni Këshilli

30 tetor 2011 - nuk ka komente . Postuar nga Burimeve të Drejtave Civile .

Emigracioni amerikan Këshilli synon të forcojë Amerikën duke respektuar historinë e saj emigrantit dhe formimin si amerikanët menduar dhe vepruar drejt emigracionit tani dhe në të ardhmen. Emigracioni amerikan Këshilli ekziston për të promovuar pasuri prosperitet dhe kulturor të SHBA duke edukuar qytetarët për kontributet të qëndrueshme të emigrantëve të Amerikës, në këmbë për politikat e imigracionit të ndjeshme dhe human që reflektojnë vlerat amerikane, duke insistuar se ligjet e imigracionit të miratohet dhe të zbatohet në një mënyrë që të drejtat e nderon themelore kushtetuese dhe njerezore, dhe duke punuar pa pushim për të arritur drejtësi dhe drejtësi për emigrantët sipas ligjit.

Faqja Personale:

http://www.immigrationpolicy.org/~~V

Ngjarjet e ardhshme

 1. Prill
  23
  Mon

  1. 8:30 am Aktorët Emigracioni Konferenca 2012
 2. Prill
  30
  Mon

  1. Ligji Emigracioni Training Course
Shiko Kalendari »

Na Kontaktoni