USCIS: mbështjell spanjisht Language

31 korrik 2012 - nuk ka komente . Postuar nga në.

Kur: Prapa te Calendar gusht 22, 2012 @ 7:30 pm - 9:00 pm
Kontaktoni: Divizioni Publik Angazhimi
1-888-989-4980
@ uscis.dhs.gov, public.engagement mbështjell referencë në këtë temë
Kategori:
Arsimor


Të mërkurën, gusht 22, 2012, 7:30 pm nga në 9:00 pm (Lindore), SHBA Nënshtetësia dhe Emigracionit Shërbimet do të zhvillojë një seancë kombëtar spanjisht në gjuhën mbështjell si pjesë e një serie të vazhdueshëm të angazhimeve tremujore publike. Ky sesion i lirë është një mundësi për ju që të angazhohen me ne në gjuhën tuaj.

Gjatë mbështjell, ne do të japë më të reja agjencisë, diskutojnë emigracionin lidhura me tema, dhe t'iu përgjigjen pyetjeve tuaja. Përfaqësuesit e USCIS do të jetë në dispozicion për pjesëmarrësit për të diskutuar rregullat, politikat, veprimet dhe format, por nuk do të ofrojë këshilla ligjore apo rast specifik.
Ngjarja do të transmetohet drejtpërdrejt nga selia e USCIS dhe ju mund të marrin pjesë nga:

· Thirrja na pa pagesë në 1-888-989-4980 (fjalëkalimi - mbështjell);
· Duke jetojnë lumë tonë të internetit në www.uscis.gov / ope / gjalla ;
· Emailing na OPE-Live@dhs.gov~~pobj ose
· Pas na në Twitter në @ USCIS_es
* Ne ju inkurajojmë që të na dërgoni pyetjet tuaja para ngjarjes nëpërmjet Twitter @ USCIS_es

Për të marrë pjesë në thirrjen nëpërmjet telefonit:
Ju lutemi telefononi: 1-888-989-4980 (fjalëkalimi: mbështjell)
Shënim: Në ditën e angazhimit ne rekomandojmë formuar në 10-15 minuta para fillimit të thirrjes.

Për të marrë pjesë nëpërmjet lumë Web jetojnë shkoni tek: www.uscis.gov / ope / jetojnë

Për informacion të mëtejshëm:
Ju lutem kontaktoni Divizionin Publik martesës në public.engagement @ uscis.dhs.gov dhe referenca mbështjell në rreshtin e subjektit te email-it tuaj. Ju lutemi të përfshijë emrin tuaj të plotë, adresën e-mail, dhe organizatës që ju përfaqësojnë.

Kliko këtu për ta shkarkuar një ftesë për këtë angazhim.

Kind regards,
Divizioni Publik Angazhimi
SHBA Nënshtetësia dhe Emigracionit Services (USCIS)
www.uscis.gov / mbështjell


Cambio de fecha para nuestro mbështjell en español del MES de agosto-Nueva fecha: Miércoles, 22 de agosto 2012

El miércoles, 22 de agosto, de 7:30 a 9:30 de la tarde (Hora oficial del Este), USCIS llevará a nuestro Cabo muajin e ardhshëm mbështjell público en español como parte de una serie de enlaces një nivel Nacional. Estos enlaces djali gratuitos y representan para nosotros una oportunidad de acercarnos një ustedes en su Idioma.
Durante la sesión, proveemos Informacion de actualidad, hablaremos sobre PROGRAMAS migratorios y sus contestaremos preguntas. Usted podrá conversar con oficiales de la agencia sobre regulaciones, të políticas, të operaciones y formularios, Pero nuk ofrecerá se accesoria juridik ni conversaremos sobre casos específicos.

El Evento sera transmitido en vivo desde nuestras oficinas en Washington, DC y usted podrá participar de varias maneras:

Llamando një numero nuestro telefónico libre de costo al 1-888-989-4980 (clave - mbështjell);
Por transmisionin Web en vivo en www.uscis.gov / ope / jetojnë ;
Por correo Electronico en OPE-Live@dhs.gov ; o
Siguiéndonos en en Twitter @ USCIS_es

* Le sugerimos mandarnos Sus preguntas antes Del Evento POR medio de en Twitter @ USCIS_es

Para participar por teléfono:
Marque: 1-888-989-4980 (DIGA la clave: mbështjell)
Anote: El dia del Evento le recomendamos llamar 10-15 minutos antes del empezar la sesión de mbështjell.

Para participar nëpërmjet internetit visítenos en: www.uscis.gov / live / ope

Para mas Informacion:
De Favor comunicarse con la Oficina de mbështjell Público por correo Electronico një Public.Engagement @ dhs.gov , y teclea "mbështjell" en la linea del asunto. Favor por incluye su Nombre completo, correo Electronico, y el Nombre de la Organizata e a la que përfaqësues.

Kliko Haga aqui para descargar la invitación para Este Evento.

Cordialmente,
Ndarja de mbështjell Público
Servicio de Ciudadanía e e normative de los Estados Unidos (USCIS)
www.uscis.gov / mbështjell

Ngjarjet e ardhshme

 1. Gusht
  22
  Martohem me

  1. 19:30 USCIS: mbështjell spanjisht Language
 2. Shtator
  15
  Sat

  1. Shoqëria 7 vjetor Konferenca Latino Parenting @ Fëmijëve Faqja e New Jersey

Shiko Calendar

Na Kontaktoni