Presionet shtetërore dhe lokale buxhetore: bëmirëse Pronësore-Taksave përjashtimit dhe Pilotët

Maj 4, 2012 - nuk ka komente . Postuar nga në.

Kur: Prapa te Calendar 21 Maj 2012 @ 10:00 am - 03:30
Ku: Katharine Graham Facility Konferenca
2100 M St NW
George Washington University, Washington, DC 20037
SHBA
Kliko për të parë hartën
Kontaktoni: Instituti Urban
(202) 833-7200

Për të marrë pjesë personalisht në Uashington, DC, regjistrimi kërkohet .

Presioni i buxhetit i ka detyruar qeveritë shtetërore dhe vendore për të kërkuar burime të reja të të ardhurave, duke përfshirë përjashtimi nga taksat pronës nga organizatat jofitimprurëse. Kjo konferencë do të shqyrtojë se si kriza fiskale ka ndikuar në bamirës taksave përjashtimin e pronës dhe bamirëse që përfitojnë prej saj.

Program

10:00-11:30 am - Landscape aktual

Sesioni i parë do të shqyrtojë strukturën e përjashtimit dhe si ajo ndikon në lloje të ndryshme të luftojmë.

12:00-01:30 - Fokusi mbi EDS dhe meds

I dytë do të marrë një vështrim nga afër spitaleve jofitimprurëse dhe kolegje dhe universitete, pronarët më të mëdhenj të pasurisë tatimore përjashtohen.

1:45-15:15 - E negociuar e pagesave në vend të Tatimeve si valë të ardhmen?

Sesioni i tretë do të diskutojnë rritjen e pagesave në vend të Tatimeve: nëse këto pagesa vullnetare të luftojmë ndaj shtetit / qeveritë vendore janë zgjidhja më e mirë, çfarë alternativa janë të mundshme, dhe atë një mirë-projektuar PILOT do të duken si.

3:15-03:30 - Wrap-up


Shiko agjendën e plotë .

Na Kontaktoni