LEXUAR: Ndjekja Liberty: Lexim nga Giannina Braschi

1 shkurt 2012 - nuk ka komente . Postuar nga në.

Kur: Prapa te Calendar » 28 shkurt, 2012 @ 7:30 pm - 9:00 pm
Ku: Lounge Graduate Student, Kolegji Avenue Campus
Kosto: FREE!
Kontaktoni: Sandra Rocio Castro
848-932-1284

Giannina Braschi është një nga shkrimtarët më me influencë dhe të gjithanshëm Porto Riko për të, të poezisë dhe fiction ese. Në punën e re e saj shpërthyese të fiksionit, Shtetet e Bashkuara i banane, Braschi hulumton udhëtim kulturor dhe politik të gati 50 milionë amerikanë jetojnë hispanike në Shtetet e Bashkuara.

Vendosur në Statuja e Lirisë në post-9/11 qytetin e Nju Jorkut, romani imagjinon një ndryshim të papritur të energjisë e larg arritjes implikime që ndodh si Puerto Rico bëhet 51 shtet dhe Shtetet e Bashkuara jep pasaporta amerikane për të gjithë qytetarët e Amerikës Latine .

Sponsorizuar nga Zyra e Presidentit Vice për Arsimin parauniversitar, dekani i Kolegjit Avenue Campus, spanjisht dhe portugalisht, latin dhe Studime hispanike Karaibe, Letërsinë krahasuese dhe Instituti për Kërkime për Gratë.

Përkthyes

Facebook

Na Kontaktoni